Tudástár

Sejttáplálás és energiával teli élet 3 lépésben

Annyira vagyunk egészségesek, amennyire sejtjeink azok

Testünk több ezer milliárdnyi építőelemből tevődik össze, ezek a sejtek. A sejtek mindegyike képes létfontosságú feladatokat ellátni, pl. a légzést, energiatermelést, mozgást, kiválasztást stb.

Az egészség annyira erős, amennyire építőelemei azok, mi is annyira vagyunk egészségesek (vagy betegek), amennyire sejtjeink azok.

A sejtek őrszemei: a sejthártyáink mindent ellenőriznek, ami sejtjeinken áthalad

Minden sejt olyan, mint egy miniatűr szervezet, és mint ilyen megfelelően kell táplálni, a salakanyagokat pedig ki kell belőle választani, hogy működése egészséges maradjon. Szerencsére minden sejtet egy hártya határol, amely megszűri a rajta áthaladó anyagokat. Ez a hártya nagyon szigorúan szelektálja a sejthez érkező összes tápanyagot,  illetve a sejtből kifelé a salakanyagok kiválasztódását. Nagyon fontos, hogy a sejthártya megőrizze ezt a szelektáló képességét, hiszen így maradhatunk mi is egészségesek és életerősek.

Azok a sejtek, melyek nem a megfelelő módon szívják fel a tápanyagokat vagy választják ki a salakanyagokat, azok „éhesek”, „betegek” lesznek. Ilyen helyzetben a sejtek mérgezőkké és lustákká válnak, nem pedig egészséges, életerős sejtekké. A lusta sejtek nem képesek elegendő energiát szolgáltatni, sem pedig a többi speciális feladataikat ellátni. A sejtek ezen képességeinek megtartásához, ezáltal egészségünkhöz is alapvető fontosságúak a lipidek, szterolok, és aminosavak. És ha sejtjeink jól érzik magukat, akkor mi is jól fogjuk!

A GNLD táplálékkiegészítőit a sejtek táplálására tervezték

A GNLD nagyon mély ismeretekkel rendelkezik a sejtek működéséről. 1958 óta kutatásaink révén folyamatosan bővítjük ismereteinket azért, hogy táplálékkiegészítőink a lehető legjobban lássák el a sejttáplálás feladatát. Az „Élet láncának” alapvető elemeit nyújtva és a „táplálkozás hat stádiumát” teljes mértékben szem előtt tartva termékeink igen magas minőségi standardokat állított fel a táplálékkiegészítők terén.

A Természetre támaszkodva és a Tudomány által támogatva, a GNLD termékei komplett táplálékkiegészítést nyújtanak. Mi a célunk? Szeretnénk, ha sejtjeik a legjobb építőelemek lennének.

Így egészségük erős alapokra támaszkodhat.

A 3 fő lépés az energiával teli élethez:

1. Táplálják sejtjeiket

A táplálkozás folyamata sokkal összetettebb egyszerű multivitamin vagy ásványiaanyag tartalmú táplálékkiegészítő lenyelésénél.

2. Újítsák meg sejtjeiket

Emésztőrendszerünk sejtjei körülbelül két naponta cserélődnek; bőrünk három/négy hetente útíja meg sejtjeit, a vérsejtek pedig három/négy havonta újulnak meg.

3. Védjék meg a sejtjeiket

Ugyanaz a folyamat, amely a zöldségek és a gyümölcsök romlásához vezet, bekövetkezik a szervezetünkben is, lassan megtámadva minden sejtet.

Kapcsolódó termékek és cikkek

Related posts

Leave a Comment