Tudástár

Neolife CoQ10 rövid összefoglaló

A Q10 koenzim (más néven ubikinon) egy zsírban oldódó alkotóelem, ami minden élőlény minden sejtjében megtalálható. A Q10 koenzim minden emberi sejtbenjelen van, a mitokondriumokban és azok körül a legkoncentráltabban.

Mivel zsírban oldódik, a Q10 koenzim főleg a sejtek membránjában található.

Ismert tény, hogy a szervezetben a Q10 koenzim mennyisége a kor előrehaladtával természetszerűleg csökken: egyrészt a szervezet csökkent hatékonysággal állítja elő (bioszintézis), másrészt a növekedett anyagcsere szükséglet miatt. A szervezet öregedése lelassítja a bioszintézist, így 50 éves korra gyakran 50%-os visszaesés is tapasztalható.

Bizonyos étrendek, a helytelen életvitel, néhány vényköteles gyógyszer a Q10 koenzim tartalék nem természetes úton történő csökkenését idézheti elő. Főleg a koleszterincsökkentő vényköteles gyógyszerek adnak okot az aggodalomra – a  sztatinok – melyek hatására lelassul a szervezetben a természetes Q10 koenzimbioszintézis.

A Neolife CoQ10 egy járulékos kiegészítést is magába foglal. Exkluzív formulájának kidolgozását a NeoLife Tudományos Tanácsadó Testület tudósai által vezetett többéves kísérlet előzte meg, válogatott jellegzetes tápanyagokat tartalmaz.

A Neolife CoQ10 koenzim megrendelhető webáruházamban, akár Neolife tagi regisztrációval is.

További információkat talál az alábbi képekre kattintva:

Kapcsolódó termékek és cikkek

  • -Jelenleg még nem található...-

Related posts

Leave a Comment