Revitalizing Moisturizer 2 zsírmentes hidratáló kombinált és zsíros bőrre
Kozmetikumok

Revitalizing Moisturizer 2 zsírmentes hidratáló kombinált és zsíros bőrre

Revitalizing Moisturizer 2 zsírmentes hidratáló kombinált és zsíros bőrre
Revitalizing Moisturizer 2 zsírmentes hidratáló kombinált és zsíros bőrre

Őrizze meg sokáig fiatalságát, a bőrét szebbé varázsoló, öregedését gátló készítményekkel! A Nutriance Enriching Moisturizer 1 (normál és száraz bőrre) a száraz bőr mindennapi hidratálásáról gondoskodik. Ennek az intenzív hidratálókrémnek a válogatott növényi összetevői befolyásolják a bőr természetes nedvességtartalom egyensúlyát, míg a kitűnő nedvesítők puhává varázsolják azt és minimálisra csökkentik az apró ráncok kialakulásának kockázatát.
A zsírmentes Nutriance Revitalizing Moisturizer 2 (kombinált és zsíros bőrre) a bőr természetes lipidjeivel együttműködve teremti meg az ideális zsír-nedvességtartalom egyensúlyt, így gondoskodik bőrünk fiatalos ragyogásáról. A legjobb hidratálók visszaadják a bőr fiatalos nedvességtartalmát és javítják rugalmasságát. Mindkét hidratáló krém az antioxidánsokban gazdag zöldtea és kasvirág jótékony hatásait juttatja a bőrbe.

Az UVA és UVB szűrők védik a bőr természetes kollagén és elasztin tartalmát.

  • Az exkluzív aloe vera gélből, aminosavakból és szacharidokból álló készítmény minimálisra csökkenti a finom ráncok kialakulásának a kockázatát.
  • Mint azt már európai klinikai tesztek is igazolták, az alkalmazást követően még 4 órával is 70%-kal növeli a nedvességtartalmat a bőr különböző rétegeiben.
  • Csökkenti a bőrben a természetes lipid képződést és exkluzív növénykivonat tartalmával – bűbájdió, vérontófű, fehértölgy kéreg és zsálya – megteremti az ideális zsír-nedvességtartalom egyensúlyt a kombinált és zsíros bőrben.
  • Zöldtea és kasvirág kivonatot tartalmaz, ami antioxidáns védelmet nyújt.
  • Klinikailag bizonyított fényvédelemmel segít kivédeni a bőrt érő káros hatásokat, védelmet biztosít az UVA és UVB sugarakkal szemben.
  • A Nutriance Synergy Cycle negyedik fázisa kombinált és zsíros bőrre, mely puhává és ragyogóvá teszi bőrét.
  • Segít megőrizni a bőr természetes pH-értékét.
  • Hatékonyságát Európa legtekintélyesebb dermatológiai kutatóközpontjában végzett klinikai tesztek is igazolták.

Kapcsolódó termékek és cikkek

Related posts

Leave a Comment