Renewing Antioxidant Treatment bőrfiatalító formula az öregedés lassítására
Kozmetikumok

Renewing Antioxidant Treatment bőrfiatalító formula az öregedés lassítására

Renewing Antioxidant Treatment bőrfiatalító formula az öregedés lassítására
Renewing Antioxidant Treatment bőrfiatalító formula az öregedés lassítására

A Renewing Antioxidant Treatment, az életkor árulkodó jeleivel szembeni összetett fegyver, mely segít szembeszállni az idő múlásával és a veszélyes környezeti tényezőkkel. Az exkluzív ACR technológia serkenti a bőrsejtek anyagcseréjét valamint a sejtmegújulást, és igyekszik visszaállítani a bőr fiatalkori állapotát. Az antioxidánsokban gazdag kasvirág és zöldtea, valamint az A-, C-, és E-vitaminok jótékony hatásával semlegesíti a bőr korai öregedését okozó szabad gyököket.

Az UVA és UVB szűrök (SPF6) segítenek megtartani a bőr fiatalos állagát. A Nutriance Renewing Antioxidant Treatment képes megváltoztatni bőrünk öregedési folyamatát.

Alkalmazza a szokásos hidratálás után. Ez az egyedülálló formula az öregedési folyamatot megállító leghatékonyabb összetevőkkel és a bőrápolás legmodernebb technikáival áll bőre szolgálatába. Minden nap, amikor a Renewing Antioxidant Treatment-et használja, valami fontosat tesz bőre jövőjéért: lassítja az öregedését. A termék jótékony hatását hétről hétre, hónapról hónapra, évről évre megtapasztalhatja: bőre tartósan fiatal marad.
Kezdje el most az idővel szembeni harcot, használjon minden nap Nutriance Renewing Antioxidant Treatment-et!

  • Klinikai tesztek bizonyítják, hogy mindössze 28 nap alatt eltünteti a ráncok 28%-át.
  • A bőr természetes anyagcseréjét felgyorsítja a GNLD exkluzív ACR formulája, amely a bőrt fiatalabbá teszi, és fiatalos külsőt kölcsönöz.
  • Európai klinikákon végzett tesztek eredményei tanúskodnak arról, hogy segíti a kollagén és elasztin struktúrájának az újraépülését.
  • Klinikailag bizonyítottan kb. 90 %-kal megnöveli a sejtek antioxidáns képességét! Természetes, zsírban oldódó A-vitamin (retinol) és E-vitamin valamint a vízben oldódó C-vitamin tartalmának köszönhetően, védi a bőr struktúráját az oxidációval szemben.
  • Zöldtea és kasvirág kivonatot tartalmaz, ami antioxidáns védelmet nyújt.
  • Klinikailag bizonyított fényvédelemmel segít kivédeni a bőrt érő káros hatásokat, védelmet nyújt az UVA és UVB sugarakkal szemben (SPF6 – 6-os fokozat).
  • A Nutriance Synergy Cycle ötödik fázisa, mely fiatallá és rugalmassá teszi bőrét.
  • A vízben oldódó, zsírmentes formula segít megőrizni a bőr természetes pH-értékét.
  • Hatékonyságát Európa legtekintélyesebb dermatológiai kutatóközpontjában végzett klinikai tesztek is igazolták.

Kapcsolódó termékek és cikkek

Related posts

Leave a Comment