Refining Toner 1 alkoholmentes arctisztító normál és száraz bőrre
Kozmetikumok

Refining Toner 1 alkoholmentes arctisztító normál és száraz bőrre

Refining Toner 1 alkoholmentes arctisztító normál és száraz bőrre
Refining Toner 1 alkoholmentes arctisztító normál és száraz bőrre

Végezze el az arctisztítás utolsó fázisát, segítse bőrét, hogy kiegyenlített legyen, és készítse elő a gazdag hidratálásra! A frissítő hatású, alkoholmentes Nutriance Refining Toner 1 (normál és száraz bőrre) felfrissít, és közben eltávolítja a maradék száraz hámfoszlányokat. A válogatott növényi összetevői serkentik a bőr természetes önkorrekciós képességét, és biztosítják azt az energiát, ami a bőr nedvesség egyensúlyát serkentő természetes zsírtermeléshez szükséges. Az alkoholmentes Nutriance Balancing Toner 2 (kombinált és zsíros bőrre), eltávolítja a bőr felszíni szennyeződéseit, és klinikailag bizonyítottan szabályozza a zsírtermelődést, és összehúzza a pórusokat. Mindkét tonik az antioxidánsokban gazdag zöldtea és kasvirág jótékony hatásait juttatja a bőrbe. Mindkét tonik borotválkozás utáni arcfrissítőként is használható.

  • A kíméletes formula eltávolítja az arc felszíni szennyeződéseinek és az arclemosóknak az utolsó nyomait is, miközben frissíti a bőrt.
  • Az egyedülálló gyógynövény keverékből készült formula serkenti a bőr természetes zsírtermelődését, egyensúlyt teremt a bőr zsír és hidratáló anyagai között. Összetételében narancsvirág-, szemvidítófű-, vadborostyán- és édes mandula kivonat található.
  • Az alkoholmentes formula előkészíti a bőrfelszínt a hidratálásra és védelemre, anélkül, hogy égést vagy más kellemetlenségeket okozna.
  • Tiszta avokádó olajjal növeli a bőr rugalmasságát.
  • Az antioxidánsokban gazdag zöldtea és kasvirág jótékony hatásait juttatja a bőrbe.
  • A Nutriance Synergy Cycle harmadik fázisa száraz és normál bőrre, frissíti és kiegyensúlyozottá teszi bőrét.
  • Segít megőrizni a bőr természetes pH-értékét.
  • Hatékonyságát Európa legtekintélyesebb dermatológiai kutatóközpontjában klinikai tesztekkel igazolták.

Kapcsolódó termékek és cikkek

Related posts

Leave a Comment