NutriShake teljes értékű fehérjeital
Étrend kiegészítők

NutriShake teljes értékű fehérjeital

Az egész család számára ideális ízletes ital, a Nutrishake, minden étkezés alkalmával kiváló tápanyagokat biztosít. A sejtek optimális táplálásának fenntartására kifejlesztett Nutrishake minden egyes adagja a fehérjék, szénhidrátok és zsírok optimális bevitelét biztosítja együtt az emberi táplálkozás szempontjából rendkívül fontos 22 aminosavval.

Miért egy tápláló ital az energia pótlására?

NutriShake teljes értékű fehérjeital
NutriShake teljes értékű fehérjeital
 • A rendszertelen étkezés, a folyamatos gyorsbüfés megoldás vagy a kalóriaszegény táplálkozás szövetpusztuláshoz, ezáltal az erőnlét csökkenéséhez vezethet. A megfelelő mennyiségű fehérje és szénhidrát bevitele magas energiaszintet biztosít, és a vércukorszint-esés, illetve az annak következtében jelentkező főétkezések közti nassolás is megelőzhető.
 • Az átlagnál jóval magasabb energiát igénylőknek – beleértve a gyerekeket, a fizikailag aktív embereket vagy az állandó stresszben élőket – “minőségi „üzemanyagra” van szükségük. Szervezetünk igényeinek kielégítésére jó minőségű fehérje és komplex és egyszerű szénhidrátok keverékére van szükség.

Miért a GNLD NutriShake?

 • Kiemelkedően jó minőségű fehérjéket tartalmaz. A NutriShake-tesztek során beigazolódott, hogy a Hasznos Aminosavak Fehérje Emészthetősége (PDCAAS) szempontjából magas pontszámmal (1.0 felett) rendelkezik, ami tehát kitűnő fehérjeforrássá teszi.
 • A „glikémiás határnak” köszönhetően, gyors energiaforrás, és az energiaszintet 3-5 órán keresztül stabilan tartja.
 • Négy kitűnő ízben kapható: vanília, csokoládé, eper és kávé.
 • Teljes értékű fehérjékkel látja el a szervezetet. Az emberi táplálkozás szempontjából fontos  mind a 22 aminosavat jól emészthető formában tartalmazza.
 • Teljes értékű szénhidrátok egyedülálló keveréke. Az egyszerű és komplex szénhidrátok kiegyensúlyozott keveréke segít megelőzni a glikémiás csúcsokat és az ezek következtében fellépő vércukorszint-ingadozást.
 • Alacsony a zsír- és koleszterin tartalom.
 • Fruktózzal ízesített.
 • Egy adag NutriShake tejben feloldva biztosítja a napi kalcium-szükséglet felét.
 • Biztosítja a fehérjék tartalékolását. Mivel a NutriShake-ben található szénhidrátok biztosítják a szervezet számára szükséges energiát, a fehérjéket a szervezet célzottan a növekedésen kívül – amit csak a fehérjék képesek biztosítani – a sejtek „karbantartására”, és regenerálására használja.

További információkért, ízesített NutriShake-turmix receptekért olvasson tovább!

Van tovább is!

Töltse le a termékről szóló részletes tájékoztatót!

A tájékoztató letöltése regisztrált és bejelentkezett felhasználóink számára lehetséges.

[visitor]
Kérjük, regisztráljon ide kattintva, vagy jelentkezzen be és töltse le a kapcsolódó anyagot!
[/visitor]

Kapcsolódó termékek és cikkek

Related posts

One Thought to “NutriShake teljes értékű fehérjeital”

Leave a Comment