Étrend kiegészítők Sejttáplálás Súlykontroll

Neolife Sport Bio-Tone aminosavakat tartalmazó étrend-kiegészítő

AMINOSAVAKAT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ

Sokan, akik aktív életmódot folytatnak vagy épp azon vannak, hogy fittebbek legyenek, fejben hozzák meg döntéseiket. Attól függetlenül, hogy szálkásabbak, energikusabbak vagy fizikailag erősebbek szeretnénk lenni, a hatékony izomépítés, a sportolás utáni vagy egy zsúfolt napot követő regenerálódás feltétele a jól működő anyagcsere.

Főleg a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás segíti a teljes regenerálódást, ami egyben a következő aktív nap elengedhetetlen feltétele is.

Az exkluzív NeoLife SPORT Bio-Tone aminosavakat L-arginint, L-ornitint és L-tirozint valamint egy esszenciális tápanyagot, a kolint és egy minden sejtben jelen levő összetevőt, az inozitolt szolgáltatja.

Az L-arginin egy úgynevezett feltételesen esszenciális aminosav,  ami azt jelenti, hogy a szervezet természetes úton is képes előállítani, de csak bizonyos körülmények között. Több természetes forrása is van, ellenben nagyobb terhelés vagy igénybevétel esetén javasolt az L-arginint étrend-kiegészítő formájában magunkhoz venni.

Az L-ornitin egy nem-esszenciális aminosav, mely az L-arginin lebomlásakor keletkezik. Az ornitin fontos szerepet játszik a vér ammónia
szintjének csökkentésében. A vesében az ornitin visszaalakulhat argininná és a továbbiakban így fejti ki számos jótékony hatását a szervezetben.

Az L-tirozin egy nem-esszenciális aminosav, amit a szervezet fenil-alaninból állít elő. A mellékvese által termelt adrenalin (epinefrin) és noradrenalin (norepine-frin) valamint a dopamin nevű neurotranszmitter előállításában játszik fontos szerepet.

A kolin egy esszenciális tápanyag, ami részt vesz a normál homocisztein-anyagcserében és hozzájárul a normál májműködés fenntartásához. Lipotrópiás faktornak számít, emellett részt vesz a normál zsíranyagcserében is több tápanyaggal együtt. A központi idegrendszer szerkezetében és működésében is fontos szerepet tölt be, mivel az elsőként felfedezett neurotranszmitter, az acetilkolin molekula membránjában is megtalálható.

Az inozitol egy olyan tápanyag, ami minden sejtben megtalálható,
hírvivő anyagként tölt be fontos szerepet. A foszfolipidek sejthártyájának
létfontosságú összetevője.

Megrendelhető webáruházamban >

Kapcsolódó termékek és cikkek

  • -Jelenleg még nem található...-

Related posts

Leave a Comment