Kal-Mag Plus D - Kalciumot, magnéziumot és D vitamin tartalmazó étrend-kiegészítő
Étrend kiegészítők Vitaminok

Kal-Mag Plus D kalcium, magnézium és D-vitamin tartalmú étrendkiegészítő

Erősítsék meg csontjaikat!

Kal-Mag Plus D - Kalciumot, magnéziumot és D vitamin tartalmazó étrend-kiegészítő
Kal-Mag Plus D – Kalciumot, magnéziumot és D vitamin tartalmazó étrend-kiegészítő

Számos tudományos kutatás bebizonyította már, hogy az elégtelen kalcium fogyasztás csontritkulást okozhat. A kalcium megerősíti a csontokat és a fogakat, csökkenti a magas vérnyomás veszélyét és segít megelőzni a rák bizonyos formáit. A magnézium fontos az izomszöveteknek, és a kalciummal együtt javítja a szív- és keringési rendszer állapotát. A kalcium és a magnézium egymással kombinálva megduplázza a szervezetre gyakorolt jótékony hatását, főleg, ha szerves eredetű.

Három Kal-Mag Plus D tablettában 3 mikrogramm D3-vitamin van, ami segíti a felszívódást és a kalcium jobb beépülését a csontokba.

Kal Mag Plus D: segítség a csontoknak!

A Kal-Mag Plus D az egyik legmegbízhatóbb étrendkiegészítő napjainkban: két esszenciális ásványi anyag minden előnyét garantálja; ezek az ásványi anyagok jelentősen befolyásolhatják egészségi állapotunkat. Exkluzív formulájának köszönhetően, a benne levő D3-vitamin megkönnyíti a kalcium felszívódását a szervezetben. A lehető legoptimálisabb 2:1 arányban tartalmazza a kalciumot és magnéziumot. Három tablettában 3 μg D3-vitamin van, ami elősegíti a felszívódást. Nem tartalmaz cukrot. Nem tartalmaz dolomitot és csontlisztet.

Van tovább is!

Töltse le a termékről szóló részletes tájékoztatót!

A tájékoztató letöltése regisztrált és bejelentkezett felhasználóink számára lehetséges.

[visitor]
Kérjük, regisztráljon ide kattintva, vagy jelentkezzen be és töltse le a kapcsolódó anyagot!
[/visitor]

Kapcsolódó termékek és cikkek

Related posts

2 Thoughts to “Kal-Mag Plus D kalcium, magnézium és D-vitamin tartalmú étrendkiegészítő”

  1. […] fitt életmód. Ennyit kellene, ennyit kell tenni egészséges csontjainkért.  Termékajánlónk: Kal-Mag plus D étrendkiegészitő a GNLD-től. Kalcium, Magnézium és D vitamin […]

Leave a Comment