Garlic Allium Complex fokhagyma kapszula
Étrend kiegészítők

Garlic Allium Complex fokhagyma kapszula

Garlic Allium Complex fokhagyma kapszula
Garlic Allium Complex fokhagyma kapszula

Számos tudományos kutatás kapcsolatba hozta a fokhagymafélék fogyasztását – fokhagyma, vöröshagyma, póréhagyma, szőlőhagyma, stb. – bizonyos egészségügyi problémák kockázatának csökkenésével. A fokhagymaféléknek főként kénes összetevői a felelősek a kellemetlen illatért, de ezeknek köszönhetők a jótékony hatások is. A GNLD Garlic Allium Complex a táplálék-kiegészítők között kiemelkedő jelentőségű terméknek számít, teljes értékű tápanyagokból készült, standard mennyiségű allicint tartalmaz, amely a fokhagyma kénes összetevői közül a legfontosabb, nem is beszélve a fokhagymafélék egyéb jótékony hatásairól. A speciális „célzott beviteli technológia” biztosítja, hogy a bioaktív allicin elérje a bélrendszert, ahol felszívódik.

Miért a fokhagyma és a fokhagymafélék?

 • A fokhagymafélék családjába tartozó növényeket (fokhagyma, vöröshagyma, póréhagyma, stb.) évezredek óta az  egész világon használják élelmiszerként, fűszerként és a hagyományos népi orvoslásban egyaránt.
 • Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a fokhagymafélék hatékonyan hozzájárulnak egy egészséges életstílus megtartásához és csökkentik bizonyos egészségügyi problémák kockázatát.

Miért a Garlic Allium Complex?

 • Széles spektrumban tartalmaz teljes értékű tápanyagokat. A Garlic Allium Complex fokhagymafélék széles választékából származó – fokhagyma, vöröshagyma, póréhagyma, stb. – koncentrált kivonatot tartalmaz, mely
  a kutatások szerint hozzájárul a jó egészségi állapothoz, valamint biztosítja, hogy minden nap hozzájussunk egészséges tápanyagok jótékony hatásaihoz.
 • Ez a termék egyedülálló módon védi a természetes enzimeinket. Az alliináz enzim szükséges az allicin termeléshez, amely egy különleges, a fokhagyma sok jótékony hatásért felelős kénes összetevő. A speciális GNLD technológia megóvja az alliinázt a gyomorsavtól való károsodástól.
 • Garantált allicin tartalma van. Két tabletta 4,2 mg magas hatásfokú fokhagyma kivonatból származó allicint tartalmaz. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy ez a mennyiség – ami egyébként megfelel egy friss fokhagyma-gerezdben található mennyiségnek – hatékonyan javítja az egészséget.
 • Tápanyagok „családját” tartalmazza. A termékben nem csak allicin van, hanem más bioaktív összetevők is (például friss vörös- vagy fokhagymából nyert, olajban oldódó anyagok), amelyek természetesen jelen vannak a fokhagymafélékben, és egészségünkre különböző jótékony hatást gyakorolnak.
 • Célzott beviteli technológiával készül. Egy speciális bevonat optimalizálja a termék stabilitását és felszívódását, biztosítja, hogy az allicin a bélrendszerben aktívan ki tudja fejteni hatását. Ennek eredményeként az Garlic Allium Coplex könnyen emészthető, és nem okoz kellemetlen leheletet!
 • Rozmaringot is tartalmaz, amely hatásos antioxidáns növény, és védi a tabletta tartalmát.
 • Használata egyszerű és kényelmes. Egyszerű módja annak, hogy hozzájussunk a fokhagymafélék jótékony hatásaihoz, anélkül, hogy mindennap megennénk egy gerezd friss fokhagymát.

Megrendelés:

Garlic Allium Complex

Van tovább is!

Töltse le a termékről szóló részletes tájékoztatót!

A tájékoztató letöltése regisztrált és bejelentkezett felhasználóink számára lehetséges.

[visitor]
Kérjük, regisztráljon ide kattintva, vagy jelentkezzen be és töltse le a kapcsolódó anyagot!
[/visitor]

Kapcsolódó termékek és cikkek

Related posts

Leave a Comment