Tre ital
Antioxidánsok Étrend kiegészítők

Tre: gránátalmát, acai bogyót és zöld teát tartalmazó ital

A Tre a természet gazdag, megújuló forrásaiból származó bioaktív esszencia. Ez a folyadék olyan páratlan és rendkívül hatékony gyümölcsök válogatott szemeinek kivonatából készült, melyek nagy arányban tartalmaznak rendkívül egészséges bioaktív komponenseket, más néven polifenolokat.

Tre ital- gránátalmát, acai bogyót és zöld teát tartalmazó ital
Tre ital- gránátalmát, acai bogyót és zöld teát tartalmazó ital

A tudomány bebizonyította, hogy ezekben a gyakorta szupergyümölcsnek is nevezett gyümölcsökben található polifenolok számtalan hasznos szerepet tölthetnek be az egészségmegőrzésben és az egészségesebb életmód kialakításában. A kutatások alapján elmondható, hogy azokban az esetekben, amikor ezen polifenolok hiányoztak vagy elégtelen mennyiségben voltak jelen az étrendben, a krónikus megbetegedések kialakulásának kockázata megnőtt és fordítva: ha az étrend megfelelő mennyiségben tartalmazta a kérdéses tápanyagokat, a kockázat csökkent.

Az ősi keleti, mediterrán és amazonasi gyógymódok valamint a modern tudomány ismereteit felhasználva a Tre juice a gránátalma, az acai bogyó és a zöldtea rendkívül hatékony hármas alapjára épül, melyet az Inflox, az antioxidánsban gazdag sötét színű bogyós gyümölcsök sajátos keveréke tesz valóban verhetetlenné és a maga nemében egyedülállóvá. Az eredmény: egy olyan ital, amely nem csupán ízletes, de összetevőinek egészségre gyakorolt jótékony hatását tudományosan is igazolták.

Természetes alapok—Tudományos háttér
Tre – Szuper gyümölcsökből származó, tápanyagban gazdag esszencia

  • A Tre nemcsak egy ital, hanem egy antioxidánsokat tartalmazó bioaktív esszencia, a világ három leghatékonyabb természetes, egészségfokozó összetevőjét tartalmazza, ezek a gránátalma, az acai bogyó és a zöld tea.
  • Ezek a fitonutriensekben gazdag szuper gyümölcskivonatok valamint az Inflox, a sötét színű bogyós növények exkluzív keveréke – fekete áfonya, fekete bodza, tőzeg áfonya, fekete ribiszke valamint vörös és fehér szőlő – teszik valóban verhetetlenné.
  • Ezt az egyedi keveréket két erős antioxidáns, a resveratrol és az alpha lipoic sav teszi még hatékonyabbá, ezek hatékonysága tudományosan is alátámasztott.
  • A Tre olyan tápanyagokat szolgáltat, melyek a szervezet gyulladással és oxidációs folyamatokkal szembeni természetes védekezési képességét növelik.
  • A Tre egy tudományosan kidolgozott potens természetes esszencia, mely az egészség és vitalitás megőrzésének határait döngeti.

Van tovább is!

Töltse le a termékről szóló részletes tájékoztatót!

A tájékoztató letöltése regisztrált és bejelentkezett felhasználóink számára lehetséges.

[visitor]
Kérjük, regisztráljon ide kattintva, vagy jelentkezzen be és töltse le a kapcsolódó anyagot!
[/visitor]

Kapcsolódó termékek és cikkek

Related posts

Leave a Comment