Flavonoid Complex
Antioxidánsok

Flavonoid Complex immunerősítő természetes flavonoid

A flavonoidok vízben oldódó antioxidánsok, melyek a természetben zöldségekben, gyümölcsökben, a teában és a borban fordulnak elő. Színes pigmentek, a kék, lila, a legcsillogóbb zöld árnyalatok valamint a legkülönfélébb, nem karotenoidot tartalmazó sárga, narancssárga és vörös színű zöldségek és gyümölcsök összetevői. A kutatások azt igazolják, hogy védelmet nyújtanak a rákos betegségekkel, bizonyos szív- és érrendszeri betegségekkel és néhány, az öregedéssel járó elváltozással szemben. A testnedvekben, többek között a vérben antioxidánsokként működnek. A GNLD Flavonoid Complexe növényi eredetű fitonutriensek széles skáláját tartalmazza, emellett zöld teából kivont katekint és szőlőből, áfonyából egyéb bogyós gyümölcsből kivont ellagsavat tartalmaz.

Flavonoid Complex immunerősítő természetes flavonoid
Flavonoid Complex immunerősítő természetes flavonoid

Miért a flavonoidok?

  • Erős antioxidánsok, semlegesítik a szabad gyököket, képesek a testnedveket, beleértve a vért megvédeni az oxidációval szemben.
  • A kutatások eredményei kimutatták azt az összefüggést, ami az elfogyasztott, flavonoidban gazdag zöldség, gyümölcs, tea és bor valamint a daganatos, a szív-és érrendszeri betegségek, az öregkorra jellemző degeneratív elváltozások kockázatának a csökkenése között áll fenn.
  • A flavonoidok jó egészségi állapotot eredményeznek, de másképp mint a többi táplálékkiegészítő.
  • Gyulladáscsökkentő szerepük van.

Miért a GNLD Flavonoid Complexe?

  • Széles spektrumú, vízben oldódó antioxidánsokat tartalmazó táplálékkiegészítő. A Flavonoid Complex a természetben – zöldségben, gyümölcsben – is előforduló, a táplálkozás szempontjából rendkívül fontos flavonoidok mindenféle típusát tartalmazza.
  • Természetes táplálékból származó összetevőket tartalmaz. A GNLD exkluzív terméke fekete áfonyából, kelkáposztából, koffeinmentes zöld teából, bodzából, málnából, vörös és fekete szőlőből, céklából, narancsból, citromból és grapefruitból kivont természetes összetevőket, valamint C-vitamint tartalmaz (a felszívódást segíti elő).
  • Laboratóriumi tesztek által meghatározott mennyiségben szolgáltatja a szervezet számára legfontosabb flavonoidokat. A Flavonoid Complex bizonyítottan szolgáltatja a megfelelő mennyiségű flavonoid bevitelt.
  • Praktikus. Minden egyes tabletta annyi vízben oldódó antioxidáns mennyiséggel egyenlő, mint amennyit flavonoidokban gazdag gyümölcs vagy zöldség fogyasztása eredményezne.
  • Természetes, nem tartalmaz színezéket, aromákat vagy mesterséges édesítőszereket.

Tudjon meg többet a flavonoidok működési mechanizmusairól, jótékony hatásáról!

Van tovább is!

Töltse le a termékről szóló részletes tájékoztatót!

A tájékoztató letöltése regisztrált és bejelentkezett felhasználóink számára lehetséges.

[visitor]
Kérjük, regisztráljon ide kattintva, vagy jelentkezzen be és töltse le a kapcsolódó anyagot!
[/visitor]

Kapcsolódó termékek és cikkek

Related posts

Leave a Comment