Carotenoid Complex antioxidáns gyümölcs- és zöldségkoncentrátum
Antioxidánsok

Carotenoid Complex antioxidáns gyümölcs- és zöldségkoncentrátum

Sok tanulmány eredménye igazolja azt az összefüggést, ami a karotenoidok (egyes növényekben előforduló sárga, vörös és zöld pigmentek) valamint a daganatok, szívbetegségek kialakulása, az immunrendszer megerősítése valamint a szövetek védelme között áll fenn. A zöldség és gyümölcs a legfontosabb karotenoidforrás, de az emberek többsége a javasolt napi 5-9 adag töredékét sem fogyasztja el. A GNLD Carotenoid Complexe teljes értékű ételek kivonatából készül, hatékonyságát az amerikai Mezőgazdasági Minisztérium tudósai által végzett kutatások igazolják.
Minden kapszula egy optimális, változatos, karotenoidban gazdag zöldség és gyümölcs adagnak felel meg.

Carotenoid Complex antioxidáns gyümölcs- és zöldségkoncentrátum
Carotenoid Complex antioxidáns gyümölcs- és zöldségkoncentrátum

Miért a karotinoidok?

 • A kutatások eredményei a karotinoidban, tehát zöldségben és gyümölcsben gazdag étrend és a rákos daganatok, szívbetegségek, a szem és az idegrendszer öregkorra jellemző elváltozásai közötti összefüggésre, kialakulásuk kockázatának csökkenésére engednek következtetni.
 • A karotinoidok erősítik az immunrendszert, a betegségekkel szembeni harcban segítik a szervezetet.
 • A karotinoidok másképp hatnak, mint a többi diétás faktor.

Miért a GNLD CAROTENOID COMPLEX™-e?

 • Széles skálájú, zsírban oldódó tápanyagot tartalmaz. A béta-karotin mellett, a Carotenoid Complex a karotinoidok családjába tartozó más elemeket is tartalmaz, éppen úgy, ahogy a zöldségek és a gyümölcsök. A kutatások azt is igazolták, hogy a különféle karotinoidok más és más szerepet töltenek be a szervezet összetett, betegségekkel szembeni védekezési mechanizmusaiban.
 • Teljes értékű ételekből származó összetevők. Exkluzív, karotinoidokban gazdag termékünk paradicsom, sárgarépa, spenót, paprika, eper, sárgabarack és őszibarack kivonatot tartalmaz.
 • 15 féle karotinoid. Egyedi formulánk alfa -, beta-, cisbeta-, gamma-, és zeta-caroten, licopen, cis-licopen, lutein, zeaxantin, alfa- és beta-criptoxantin, violaxantin, cantaxantin, capsantin és criptocapsint tartalmaz.
 • Exkluzív NutriMax™ kezelés. A haladó előállítási technológiának köszönhetően a termék 98%-ban hatékony. Ebbe az alacsony hőmérsékleten történő kezelés és a nyomás alatti kapszulázás is beletartozik, mindez azért, hogy a zsírban oldódó karotinoidok  maximális hatékonyságát biztosítsuk.
 • A C- és E-vitamin hatékony antioxidáns! Egy kapszula Carotenoid Complex 800 IU E-vitaminnak vagy 400 IU C-vitaminnak megfelelő antioxidáns.
 • Tiszta olivaolaj forrás. Az olivaolaj az emberi étkezési lánc része stabilizálja az összetevőketés elősegíti a karotinoidok felszívódását.
 • Szójából kivont tiszta lecitint tartalmaz. A lecitin a maximumra növeli a karotinoidok stabilitását és az emésztés alkalmával segíti felszívódásukat.
 • 100%-osan természetes. Nem tartalmaz színezéket, aromákat, konzerválókat vagy mesterséges édesítőket.
 • Alacsony nátriumtartalom.
 • Praktikus adagolás. Minden kapszula az ajánlott napi karotinoid mennyiséget szolgáltatja, mely megegyezik a zöldségekből, gyümölcsökből származó táplálkozással bevitt karotinoid mennyiséggel – ez a tény is mellette szól, mivel könnyen lenyelhető.

Tudjon meg többet a karotinoidok és az egészségi állapot közötti összefüggésekről, a karotin-hiány veszélyeiről, valamint arról, hogy miért egyedülálló a Carotenoid Complex!

Van tovább is!

Töltse le a termékről szóló részletes tájékoztatót!
A tájékoztató letöltése regisztrált felhasználóink számára lehetséges.
Kérjük, regisztráljon ide kattintva, vagy jelentkezzen be és töltse le a kapcsolódó anyagot!

Kapcsolódó termékek és cikkek

Related posts

2 Thoughts to “Carotenoid Complex antioxidáns gyümölcs- és zöldségkoncentrátum”

 1. […] kiváló termékünk segíthet a különböző egészségi problémák megelőzésében. Anitioxidáns immunerősítés, Emésztőrendszer regenerálás, érrendszeri problémák, […]

Leave a Comment