All C: C vitamin
Antioxidánsok Étrend kiegészítők Vitaminok

All C C-vitamin étrendkiegészítő

A C-vitamin a szervezet rendelkezésére álló legfontosabb vízben oldódó antioxidánsa, erősíti az immunrendszert, elősegíti a sebek behegedését és általánosságban alapvető fontosságú a megfelelő egészségi állapot megőrzésében. Eltekintve a specifikus antioxidáns tulajdonságaitól, a C-vitamin fontos alkotóeleme a szervezet védőrendszerének, továbbá nélkülözhetetlen a legfontosabb zsírban oldódó antioxidáns, az E-vitamin helyreállításánál.

All C: C vitamin
All C: C vitamin

A C-vitamin hasznos a sejteket összetartó „cement”, a kollagén helyreállításában is, amely fontos szerepet játszik a bőr, a csontok, a véredények és az egyéb szövetek felépítésében.
A C-vitaminban gazdag étrend összefüggésben van a hosszabb élettartammal és csökkenti a daganatok kialakulását, az infarktus-fenyegetettséget, az ízületi gyulladásokat és a szemhályog kialakulását. Mivel a C-vitamin vízben oldódik, nem tartható meg hosszú időn keresztül és ezért szükséges a rendszeres pótlása.
Annak ellenére, hogy a C-vitamin ilyen fontos szerepet játszik, az emberek többsége még az Ajánlott Napi Mennyiséget (RDA) sem fogyasztja. A GNLD két kiváló terméket is kínál ennek a hiánynak a pótlására: Sustained Release Vitamin C és All C. Ezek a termékek rendkívül tiszta és nagyon hatékony C-vitamint tartalmaznak, továbbá teljes értékű citrusfélékből származó és a C-vitaminhoz kapcsolódó elemeket.

Az All-C rágótabletta a gyerekek kedvence, mert nagyon finom, és azoké, akik a rágótablettákat részesítik előnyben. A nap bármely órájában tökéletes C-vitamin pótló, mindig egy narancsban levő C-vitaminnak megfelelő adagot szolgáltat.

  • Rágótabletta, csodálatos narancsíze van.
  • Hatékony: minden egyes 50 g-os tabletta egy narancsban levő C-vitaminnak megfelelő mennyiséget tartalmaz.
  • Déli gyümölcsökből származó bioflavonoidokat tartalmaz; ezek természetes faktorok, déligyümölcsökből származnak és javítják a C-vitamin feldolgozását.
  • Természetes édesítőket tartalmaz, olyan arányban, mint a friss narancsban.

C-vitamin

Mint minden vízben oldódó vitamin, a C-vitamin is gyorsan áthalad a szervezeten. Lenyelés után néhány óra múlva a C-vitamin szint eléri a legmagasabb értéket, ezután gyors ütemben zuhan ez a szint. Az ellenőrzött felszívódás lényege az, hogy hat vagy még több órán át, a C-vitamin szint magas szinten tartható!

Van tovább is!

Töltse le a termékről szóló részletes tájékoztatót!

A tájékoztató letöltése regisztrált és bejelentkezett felhasználóink számára lehetséges.

[visitor]
Kérjük, regisztráljon ide kattintva, vagy jelentkezzen be és töltse le a kapcsolódó anyagot!
[/visitor]

Kapcsolódó termékek és cikkek

Related posts

Leave a Comment