Kapcsolat és megrendelés

Kedves Érdeklődő,

A https://gnld-termekek.hu weboldalon található információkat azért tártam az Ön szeme elé, hogy segítségükkel kicsit csökkentsem az Ön esetleges bizonytalanságát a GNLD kiváló minőségű és világszínvonalú termékei, valamint a GNLD International által biztosított kereskedelmi és forgalmazási rendszer iránt.

Természetesen ha Ön már ismeri, fogyasztja, használja a különböző GNLD termékeket, akkor a már megbizonyosodhatott kiváló minőségükről és méltányos árukról.

Márkus István GNLD

 

További kérdései esetén örömmel állok az Ön rendelkezésére emailben, telefonon, Skype-on és szükség esetén személyesen is.

Márkus István vagyok, a GNLD termékek független termékforgalmazója. Jó, ha tudja, hogy kérdései illetve megrendelése esetén teljes biztonsággal számíthat rám, valamint cégem, a Netvezér Kft. által nyújtott megbízható szolgáltatásokra.

GNLD webáruházunkban Ön könnyen megrendelheti a kiválasztott terméket vagy termékeket, amelyeket az Ön által legkedvezőbbnek talált szállítási feltételek szerint fogunk Önhöz eljuttatni.

Üdvözlettel:

Márkus István

+36-30-698-7120

Budapest

Póth Irén u 46/a
1188

Az alábbi űrlapon írhat is nekem:

Szívesen veszem a megjegyzéseket és a kérdéseket.

* Kitöltendő mezők

 

===============================================

Ha Ön már egy forgalmazó vagy törzsvásárló és a GNLD International Kft.-t keresi, a következő módon lépjen velük kapcsolatba:

A GNLD iroda:

Telefonszám: 06 1 350 4369; 06 80 465 336

Nyitvatartás: hétfőtől-csütörtökig 9-17.30-ig, pénteken 9-16.30-ig.

Cím:

1114 Budapest
Bartók Béla út 43-47
(Bartók Ház)

e-mail: megrendeles@gnld.hu

==============================================

Leave a Comment