Gyakori kérdések és válaszok

Szeretném pontosan tudni, hogy a GNLD termékek közül melyek tartalmaznak D-vitamint és miért?

Az elmúlt években sokkal mélyebben tudatosult az emberekben, hogy táplálkozásuk kiegészítésével felvegyék a harcot a csontritkulás ellen, ezáltal újra felfedezték a D-vitamint.

A GNLD már hosszú évek óta tudja, hogy ez a vitamin kulcsszerepet játszik az egészségmegőrzésben és a betegség-megelőzésben. A D-vitamin az egyetlen kivételes fontosságú tápanyag, amit szervezetünk kétféle forrásból tud megszerezni: a táplálkozásból és a napfényből.

Ha egész nap szabad levegőn vagyunk, akkor szervezetünk valószínűleg elegendő D-vitamint tud szintetizálni a kalcium felszívódásának javításához. De ha kevés D-vitaminban gazdag élelmiszert fogyasztunk, és olyan helyen élünk, ahol csak ritkán adatik meg, hogy elegendő ideig tartózkodjunk a napon, akkor előfordulhat, hogy D-vitamin hiányban fogunk szenvedni.

Ha nem biztosak benne, hogy elegendő D-vitamint fogyasztanak, akkor jó ötlet lehet az étrend-kiegészítőkhöz fordulni. A GNLD-nek több terméke is tartalmaz D-vitamint: a Formula IV, a Formula IV Plus, a Kal-Mag Plus D és a GR2 Control Meal Replacement Protein Shake.

Kapcsolódó termékek és cikkek

Related posts

One Thought to “Szeretném pontosan tudni, hogy a GNLD termékek közül melyek tartalmaznak D-vitamint és miért?”

  1. […] termékünk tartalmaz D-vitamint, melyekről további információt kaphat ide kattintva. Megosztás Kapcsolódó termékek és cikkekSzeretném pontosan tudni, hogy a GNLD termékek […]

Leave a Comment