Disztribútort keresünk

GNLD disztribútorokat keresünk

A GNLD termékek forgalmazására, disztribútorok országos hálózatának kiépítésére ambiciózus, kihívásoktól vissza nem riadó, tanulni és tanítani képes emberek jelentkezését várjuk. Akár mellékjövedelemre, jövedelemkiegészítésre vágyik, akár jövőbeni magas passzív jövedelmét szeretné megalapozni, jelentkezzen csapatunkba.

Magas szintű online és offline támogatást biztosítunk!

Olyan embereket keresek, akik szeretnék kézben tartani az életüket. Szeretnék, ha jobban tudnák befolyásolni saját dolgaikat.

Szeretnének egészséges életmódot folytatni, talán kiszabadulni a mókuskerékből és irányítani az életüket. Mindemellett szükségét érzik annak, hogy több pénz keressenek, akár a jelenlegi munkájuk mellett.

Ismer ilyen embert?

A GNLD által kínált üzleti lehetőség egy kiváló minőségű termékek értékesítésén alapuló vállalkozás.

Egy kereskedelmi tevékenység, melynek során Ön kiépíti saját elégedett vásárlói körét és kiemelkedő szolgáltatást nyújt a számukra (törzsvásárlói rendszer).
Ugyanakkor, a GNLD értékesítési rendszerének köszönhetően fel tudja ajánlani ugyanezt a lehetőséget olyan emberek számára, akik változtatni szeretnének a monoton munkába vagy éppen a kilátástalanságba merült életükön (saját alvállalkozók vagy viszonteladók rendszere).

Mindeközben Ön jelentős jövedelemhez jut mind a saját értékesítési tevékenysége, mind az Ön közvetítésével lehetőséghez jutó alvállalkozók értékesítési forgalma után. Ez egy jutalék jellegű kifizetés, amely százalékos arányban van meghatározva és minden egyes, az Ön által a rendszerhez csatlakozott viszonteladó forgalma után jár Önnek. Természetesen vannak különböző szabályok és értékesítési szintek, amelyeknek a forgalma után Önt különböző mértékű jutalék illeti meg.

Ha Ön még nem ismeri a GNLD-t és nem tudja eldönteni, mennyire megbízható és szavahihető cégről van szó, ajánlom figyelmébe cégünk történetét és küldetését bemutató anyagainkat. Addig is, amíg ezt megteszi, biztosíthatom, hogy nem egy kérészéletű fellángolásról és tegnapelőtt alakult cégről van szó, hanem egy több mint 50 éves múltra visszatekintő, komoly tudományos és kutatási háttérrel rendelkező megbecsült és stabil alapokon álló amerikai cégről.

Visszatérve a GNLD termékekre és a termékek forgalmazására:

Eengedje meg, hogy feltegyek egy kérdést: Szeret Ön eladni? Ha igen, akkor Ön a már meglévő tapasztalatával értékesítési rendszerünk útmutatásait követve kiváló eredményeket tud elérni.
De ha nem szeret eladni, akkor – ahogy nagy őseink a vadnyugaton is szokták mondani – „Welcome to the Club”.

Ugyanis a legtöbb ember nem szeret eladni. Az igazat megvallva én sem, mármint ha az eladásról olyan értelemben beszélünk, hogy termékeket vagy szolgáltatásokat próbálunk valamilyen eladási technikát alkalmazva rásózni valakire, akinek arra a termékre vagy szolgáltatásra semmi szüksége nincs.

Viszont azt imádom, ha vásárolnak tőlem!

Ha vásárolnak tőlem, az egy kellemes folyamat, melynek során egy létező vagy éppen aktuálisan felmerülő igényt az én termékemmel tud a kedves vásárló a legjobban kielégíteni.

Sokan félnek az eladás szót használni a termékek értékesítésére. Igazából meg lehet érteni őket is, bár saját tapasztalatom szerint magával az eladással egyáltalán semmi baj nincs. A fő problémát az jelentheti, hogy Önöknek kell felajánlani bizonyos termékek megvásárlását az ismerőseiknek vagy éppen idegeneknek. Ez az, amit a legtöbb ember csak félve és bizonytalanul mer megtenni mindaddig, ameddig meg nem bizonyosodik a termékek értékéről és hasznosságáról. Ha ez a bizonyosság megvan, sokkal könnyebb a helyzet, mivel teljes meggyőződéssel ajánlani valamit a legkönnyebb dolog a világon.

Ekkor viszont nem eladunk, hanem vásárolnak tőlünk, ami egy nagyon kellemes dolog.

Mindenesetre így vagy úgy, a termékeknek mozogni kell a gyártó (GNLD) és a fogyasztó (az Ön vásárlója) között, mert különben nem lehetne értékesítésről és üzleti vállalkozásról beszélni. Ebben az esetben természetesen Ön a közreműködéséért díjazásra jogosult, amelynek összege jelentős mértékben függ az Ön által forgalmazott termékek mennyiségétől.
A GNLD folyamatosan, minden hónapban értékeli az Ön értékesítési teljesítményét és ennek függvényében fizeti ki a munkájáért járó díjazást. Azt mondhatom, hogy ez a világ legdemokratikusabb rendszere, mivel kizárólag az Ön és az Ön által segített és támogatott törzsvásárlói és viszonteladói csapat fogyasztásán és teljesítményén múlik az elérhető jövedelem mértéke.

Ha ez riasztóan hat az Ön számára, jobban szereti, ha minden nap bejárhat a munkahelyére és ott beletemetkezve a munkaköri leírás által meghatározott feladataiba úgy tehet, mintha lázas munkába merülne, akkor ez a munka nem Önnek való.

Akkor sem ajánlom, hogy belekezdjen ilyen jellegű üzleti tevékenységbe, ha az Ön kommunikációs képessége kimerül abban, hogy morcos arccal, senkire nem nézve és senkihez nem szólva képes az egész napját eltölteni.

Ha már nincs semmi célja az életben és nem is akar semmi újat megtanulni, akkor is javaslom, hogy inkább nézze meg az aktuális TV műsort.

De…

Ha Ön változtatni akar az életén, elszánt és kitartó, valamint elhatározza, hogy meg fogja tanulni a szükséges dolgokat és el fogja sajátítani a szükséges képességeket ezen munka elvégzéséhez, akkor van egy igazán kiemelkedő ajánlatom az Ön számára.

Ha érdekli Önt egy hosszú távon elérhető passzív jövedelem és szeretné megalapozni jövőbeni anyagi függetlenségét, akkor ismerkedjen meg az általunk kínált üzleti lehetőséggel és egyeztessünk elképzeléseinket!

Leave a Comment