Tudományos Tanácsadó Testület (SAB)

A GNLD Tudományos Tanácsadó Testülete

Ma, a GNLD Tudományos Tanácsadó Testülete az egész világot átfogó, vezető tudósokból és kutatási intézményekből álló hálózat élén foglal helyet. Ennek a hálózatnak minden tagja arra törekszik, hogy a világ legjobb, legbiztonságosabb, leghatásosabb termékeit nyújtsa. Elkötelezettségük és szorgalmuk olyan bőséges tudást, ihletet és lehetőségeket biztosít a GNLD-nek, amivel egyik versenytársa sem rendelkezik.

A GNLD Tudományos Tanácsadó Testülete:

AKTÍV

A TTT tagjai élvonalbeli kutatást vezetnek. Ezenkívül, számos alkalommal vesznek részt a világ legjelentősebb tudományos kongresszusain és szemináriumain, ahol gyakran bemutatják a GNLD kutatásai eredményeit.

PUBLIKÁLT

A TTT tagjainak termékkutatással kapcsolatos eredményeit rendszeresen közétesszük a vezető tudományos folyóiratokban, köztük olyanokban, mint például az Amerikai Táplálkozástudományi Egyetem szaklapja (Journal of the American College of Nutrition), a Nemzetközi Toxikológiai Szemle (International Journal of Toxicology), a FASEB folyóirata és az Amerikai Klinikai Táplálkozási Szemle (American Journal of Clinical Nutrition).

ELISMERT

A GNLD tudományos kiválóságának elismertsége olyannyira megalapozott, hogy termékeinket olyan nevezetes intézmények kutatói használták, mint az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma, UNESCO valamint világszerte a nagyobb egyetemek és tudományos intézmények.

Mivel ismertek vagyunk a tudományos berkekben, a GNLD társulni tudott a Stanford Egyetem Egészségkönyvtárával, hogy magvalósítsa az éves GNLD-Arthur Furst Táplálkozástudományi és Betegségmegelőző Előadássorozatot, és a San Francisco-i Egyetemmel az Arthur Furst Hallgatói Ösztöndíjat.

Ezekkel a folyamatos programokkal a GNLD megváltoztatja az egészségvédelem arculatát a táplálkozás segítségével, és aktívan támogatja az e területen dolgozó tudósok munkáját.

A GNLD-NÉL A TUDOMÁNY SOHA SEM PIHEN

KÜLÖNLEGES MINÖSÉGŰ TERMÉKEK AZ ÉLEN JÁRÓ TUDOMÁNYOS ÉS TECHNOLÓGIAI ISMERETEKNEK KÖSZÖNHETŐEN

A GNLD Globális Kutatási és fejlesztési Team tagjai a világ minden táján, minden nap és minden éjjel a világ legkorszerűbb termékeinek kifejlesztésén dolgoznak. Minden pillanatban van valamelyik laboratóriumunkban egy tudós, aki éppen egy új GNLD termék kifejlesztésén és kikísérletezésén dolgozik, vagy éppen olyan laboratóriumi vizsgálatot végez, amellyel meggyőződhet a nyersanyagok tisztaságáról és hatékonyságáról, de lehet, hogy egy olyan újító technológia kifejlesztésén dolgozik, amellyel olyan termékek állíthatók elő, melyek tényleg képesek megváltoztatni az emberek életét.

A TUDOMÁNYOS TANÁCSADÓ TESTÜLET (SAB) FOLYAMATOSAN AZ ÉLEN TARTJA A GNLD TERMÉKEKET.

A tudomány ma olyan mértékben fejlődik, mint még soha. Nagyon nehéz mindig naprakésznek lenni a legújabb felfedezésekből, és azt is nehéz értékelni, hogy a termékek megbízható tudományos alapokon nyugszanak-e.

A GNLD Tudományos Tanácsadó Testületének (SAB) egységes álláspontja, hogy nagyon fontos a tudományos tények elemzése és elkülönítése a múló divattól.

Tudósok, technikusok és termékfejlesztők professzionális csoportja a biztosíték arra, hogy a GNLD folyamatosan páratlan minőségű termékeket tud kínálni, és képes a világ piacának élvonalában maradni. A SAB tagjai mindannyian saját területük legjobbjai, és sehol nem találnak még egy olyan tudóscsoportot, melynek tagjai ennyire elismertek és aktívak lennének! A Természet törvényeit követve, és a haladó kutatások által szerzett információknak köszönhetően, a SAB világszínvonalon folytatja termékeinek megújítását. A SAB mindig felülvizsgálja és kibővíti a tudományos felfedezéseket:

■ Értékeli azokat a kihívásokat, melyekkel egészségünknek ma és a jövőben is szembe kell néznie.

■ Olyan termékeket fejleszt ki, melyek kielégítik az emberi szükségleteket.

■ A GNLD-t a tudományos és technikai fejlesztések terén folyamatosan az élen tartja.

■ Garantálja, hogy a GNLD termékek a legszigorúbb elvá- rásoknak is megfelelnek.

Leave a Comment