A GNLD (Golden Neo-Life Diamite) cégről

A GNLD (GNLD International) rövid bemutatkozása

A GNLD 1958-ban alakult, és világszerte több tízezer ember életét tette jobbá. Olyan emberek ők, akik lehetőséget kaptak, hogy életüket saját maguk irányíthassák, ehhez magas színvonalú termékek és személyes fejlődésüket elősegítő hatékony eszközök állnak a rendelkezésükre.

A GNLD 1958-as megalakulása óta  emberek tízezreinek tett jobbá  életét.

Sikeresek, és olyan anyagi biztonságban élnek, amiről soha nem gondolták, hogy valóra válhat. Nos, az ő álmaik valóra váltak… és az Önöké is megvalósulhat!

Egy vezető társaság, melyet termékei gyártása során alkalmazott új technológiáiért mindenhol  elismernek. Haladó termékeink széles választéka kielégíti  az emberek legfontosabb  szükségleteit, így könnyű megérteni miért ébreszt minden termékünk bizalmat a fogyasztókban, és miért értük el méltán az “egyszerűen a legjobb” hírnevet.

Ameddig GNLD él és virul, egy valamire  bizton számíthatunk:  a GNLD termékek működnek! A GNLD termékek sikere elsősorban hatékonyságuknak köszönhető és nem költséges kampányhadjáratoknak.

A GNLD valóban egyedülálló cég. Örökségünk gazdag, mély, és örökös büszkeség forrása. Distributoraink sikertörténetei, olyan hétköznapi embereké, akik a legkülönfélébb társadalmi rétegekből származnak, sikerük állandó, egyre növekvő és ösztönző.

„Többszöröződési tervünk” nagyvonalúan elismeri azokat, akik dolgoznak, és mindenkinek a legjobb lehetőséget nyújtja az anyagi biztonság megteremtésére.

Termékeink„Természetes Alapúak és a Tudomány Által Alátámasztottak”, anyagilag előnyösek, tudományosan kipróbáltak, azt nyújtják, amire az emberek vágynak, és amit semmilyen más társaság nem tud megadni.

A GNLD rendületlenül őrzi alapvető értékeit, ezek az értékek vezetik minden cselekedetünket. Ezek tartanak bennünket össze, ezek vonzanak más embereket is, hogy csatlakozzanak hozzánk, és hogy osztozzanak velünk meggyőződésünkben. Mindannyiunk számára egy olyan örökséget képviselnek, mely szemünk előtt kell lebegjen minden nap és minden cselekedetünkben.

A GNLD értékei és filozófiája

Teljes integritás abban, amit teszünk és mondunk

A GNLD-ben a „What’s Right” fogalma, az „Azt, ami Helyes” a filozófiánk, és ez az Aranyszabály sokkal több egy elgondolásnál… ez az alapja annak, ahogyan a tevékenységünket vezetjük.

“Azt ami Helyes”

1958 óta az GNLD keretein belül folyó tevékenységeket az „Azt, ami Helyes” filozófia vezérelte:

Vevőkkel   szemben

Garantáljuk, hogy az általunk gyártott termékek mindegyike ama ismert legmagasabb minőségi színvonalnak tesz eleget, és az egész világon megfelel az emberek igényeinek.

Distributorokkal, forgalmazókkal szemben

A GNLD lehetőség bárki számára elérhetővé teszi, hogy vállalkozzon saját ügyei intézésére, nem számít milyen előzetes tapasztalatai, vagy képesítései vannak.  A GNLD tevékenységben nem léteznek határok. Akkora tevékenységet építhetnek ki, amekkorát személyes ambíciójuk, tehetségük és energiájuk megenged.

Társasággal   szemben

A GNLD több mint négy évtizede tartó folyamatos növekedése azt igazolja, hogy a Társaság stabil kereskedelmi alapokra épült. A társaság minden döntését a jövőbe tekintés és a hosszú távú tervezés vezérli.

Környezettel   szemben

1958 óta a GNLD olyan termékeket gyártott és forgalmazott, amelyek a környezetet nem szennyezik, biológiailag lebomlanak, a környezetre nézve biztonságosak.

Közösséggel   szemben

A GNLD büszke azon programjaira, amelyekkel a Közösséget is támogatja, segítséget és egy kis örömet is nyújtva a kevésbé szerencsés embereknek. A Lehetőség a Gyerekeknek programmal a GNLD több olyan szervezetet támogat, amely a szegényebb sorsú, hátrányosabb helyzetű gyermekek megsegítésével foglalkozik.

Mindenben, amit teszünk az emberek állnak az első helyen

Hisszük, hogy minden cél megvalósításához vezető első lépés, hogy mások álmaira és céljaira fókuszálunk; hiszen a legnagyobb megelégedettséget az okozza, ha látjuk mások álmait valóra válni.

Mi itt a GNLD-ben szilárdan hisszük, és felelősséggel állítjuk, hogy a célok megvalósításához meg kell osztani másokkal a lehetőséget,  a termékeket, és a tapasztalatot. Ha segítünk másokat céljaik megvalósításában, azzal saját céljaink megvalósulását is elősegítjük.

Ez a filozófia biztosítja, hogy minden,amit másokért teszünk, duplán kapjuk vissza.

Bevált Termékek

Van valami különbség, ami a GNLD-t a többi társaság fölé emeli, és ezt a termékeink képviselik.  A mi termékeink jól beváltak, fogyasztóink örökre elkötelezik magukat mellettük.

A magas színvonalú termékek gyártásában és fejlesztésében szerzett több mint negyven évnyi tapasztalattal a hátunk mögött, a GNLD tovább folytatja a vezető termékek gyártását, melyek minősége a világ bármely részén kielégíti az emberek igényeit.

Egyenlő Lehetőség Mindenki Számára

A GNLD lehetőséget kínál bárki számára egy jobb életre, ami álmaik élete lehet, függetlenül nemtől, fajtól, kortól, kultúrától, politikai meggyőződéstől, vallástól, iskolai végzettségtől, és képesítéstől. Mi a GNLD-ben hiszünk a példamutatás erejében, és minden pillanatban az emberek megkülönböztetése nélkül mindig csak az eredmények alapján döntünk.

Hosszú Távú Gondolkodás

1958 óta a GNLD magas színvonalú termékeket forgalmaz, valamint a saját életünkről való döntés szabadságát kínálja fel. A társaság döntései a sikeres jövő elméletén alapulnak, ezért a GNLD Jövőképe nem követ semmilyen divatos irányzatot növekedésünk stabilitásának garantálásában az elkövetkezendő évtizedekre nézve.

Ha Ön a GNLD család tagja, ezek a termékek az Ön javát is szolgálják…Önökön keresztül működnek, és mindenkinek a javára válnak, akivel Önök kapcsolatba lépnek.

A GNLD egyszerűen a legjobb lehetőség az emberek számára, hogy felelősséget vállalhassanak saját életükért, hogy szabadságot és anyagi függetlenséget érhessenek el.

Néhány fontos érv a GNLD termékek használata és fogyasztása mellett:

■ A nemzetközi szinten is ismert  SAB (Tudományos  Tanácsadó Testület) vezeti a GNLD termékek  kutatásait  és fejlesztéseit.
■ A GNLD termékeknek rendkívül  magas minőségi  feltételeknek kell megfelelniük, és kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek.
■ A GNLD minden termékre kiterjedő minőségi ellenőrzéseket végez, a gyártás minden szakaszában.
■ Vigyázunk  környezetünkre,  gyártás során is ez irányítja minden  lépésünket a termékek előállításában, felhasználásában és árusításában.

Minden termékünk ajánlását így zárjuk:  “ha nem elégedett, küldje  vissza“. Ezt a lehetőséget biztosítjuk mindenki számára,  noha nem hisszük, hogy szükségük lenne rá.

Sok alkalmi  GNLD vásárló később  egész életén keresztül  fogyasztónk   lett, és nem ritka, hogy a termékek  fogyasztásával a GNLD nemzedékről-nemzedékre száll. A GNLD termékekhez igen erős fogyasztói bázis tartozik.

A GNLD évről évre intelligens  megoldásokat kínál: vezető termékek, melyek hatékonyak, és környezetkímélők. Az általunk kínált termékcsaládok megbízhatóak és jövedelmezőek. Ha hosszútávon szeretnék kezükbe venni egészségük és jólét- ük irányítását, termékeink  ehhez kulcsfontosságúak, és hosszú életet biztosítanak rendkívüli  versenyhelyzetben lévő tevékenységünknek is.

Termékcsaládjainkhoz tartoznak:

■ Táplálék-kiegészítők, a jobb egészség megőrzéséért.
■ Gyógynövény  alapú  termékek,  melyek  a gyógynövények hagyományos jótékony hatásait nyújtják.
■ Környezetkímélő  tisztítószerek, melyek megfelelnek ökológiai mottónknak: takarékosak  és környezetkímélők.
■ Fogyókúrás termékek, melyek segítenek elérni kívánt  fizikumukat.
■ Bőrápoló és testápoló szerek, egészségügyi és esztétikai jótékony hatásokat egyesítenek.

Leave a Comment