Disinfectant felületfertőtlenítő koncentrátum
Tisztítószerek

Disinfectant felületfertőtlenítő koncentrátum

A Disinfectantot olyan felületekre fejlesztettük ki, amelyeknél egyidőben van szükség tisztításra és fertőtlenítésre. Hideg és meleg vízben egyaránt kiválóan tisztít és fertőtlenít. Használható lakásban, iskolában, kórházakban, közintézményekben, állatorvosi rendelőkben, szállodákban, tornatermekben, öltözőkben és bárhol, ahol nagyon fontos a higiénia. A Disinfectant nem elfedi a kellemetlen szagokat egy átható illattal, hanem alapjaiban szűnteti meg azokat.

Tisztító és fertőtlenítő hatás. Használható otthon, kórházakban, vagy gyárakban.
Elkülöníti a veszélyes mikro-organizmusokat. Fertőtlenítő hatásának köszönhetően elpusztítja a baktérimokat, mikrobákat és a gombákat.
Kényelmes és gazdaságos. Használható 1:100 vagy 1:200 arányú higításban.
Megbízható fertőtlenítő. …

Tovább olvasás
Soft textilöblítő koncentrátum
Tisztítószerek

Soft textilöblítő koncentrátum

A ma embere számára a tisztasági elvárásokon kívül az is fontos, hogy ruhája puha, illatos legyen, és kellemes közérzetet biztosítson. A Soft öblítőszer használatával gazdaságosan megoldhatja e problémát, ruhái illatosak, és lágyak lesznek, amilyenre mindig is vágyott. A Soft nemcsak kellemes illatúvá és tapintásúvá teszi a ruhát, hanem az elektrosztatikus feltöltődés kellemetlenségeit is megszünteti, ezáltal a vasalás is könnyebb lesz. A Soft folyékony öblítőszer, bármely modern mosógépben használható, és kézi mosáshoz is kiválóan alkalmas.

Koncentrált. Minimális mennyiség is elegendő.
Kellemes friss illat. A ruhák friss, kellemes illatúak lesznek.
Megkönnyíti a vasalást. Megszünteti a …

Tovább olvasás
G1 környezetbarát mosópor
Tisztítószerek

G1 környezetbarát mosópor

A G1 nagyhatású összetevői behatolnak az elképzelhető legmakacsabb szennyeződés alkotóelemei közé is, és a szó szoros értelmében leszakítják azokat a ruháról. A finom alkalikus (lúgos) komponensek megtámadják és eltávolítják e “hívatlan vendégeket”. A G1 olyan vegyszereket is tartalmaz, amelyek a vizes oldatban tartják a szennyeződéseket a mosógépből való távozásukig, meggátolva, hogy a piszok újra érintkezésbe kerüljön a ruhaneművel.
A G1 mosóporba rozsdásodásgátló anyagokat is kevertek, hogy megakadályozzák a mosógépek fém alkatrészeinek esetleges rozsdásodását. Nátrium-perborátot tartalmaz, amely lehetővé teszi a makacsabb szennyeződések eltávolítását, valamint az igen alacsony hőmérsékleten történő mosást. Az optikai …

Tovább olvasás
LDC mosogatószer: kímélő tisztítószer-koncentrátum
Tisztítószerek

LDC mosogatószer: kímélő tisztítószer-koncentrátum

Az LDC illatosított általános tisztítószer, mely eléggé erős ahhoz, hogy a zsírosabb lábasokat és fazekakat is tisztítsa, ugyanakkor eléggé kímélő ahhoz, hogy kézi mosószernek használjuk. Az LDC kiválóan tisztítja a tányérokat és poharakat, nem hagy foltot, hosszantartó, bő habot képez, mely még a szennyezettebb edények mosogatására is elegendő lesz. A fehérneműk, kötött ruhák kézi tisztítására is kiválóan alkalmas, illatossá és puhává varázsolja őket.
Noha a meleg víz megkönnyíti a mosogatást, az LDC hideg vagy akár sós vízzel elegyítve is tökéletesen eredményes. Emiatt az LDC táborozáskor, kiránduláskor is hasznos útitársnak bizonyul, amikor …

Tovább olvasás
Super 10 általános háztartási tisztítószer-koncentrátum
Tisztítószerek

Super 10 általános háztartási tisztítószer-koncentrátum

A GNLD leghatékonyabb tisztítószere a Super 10, ugyanolyan erővel bír, mint egy ipari tisztítószer, a legmakacsabb szennyeződést is feloldja. Tökéletesen használható ipari tisztítószerként, de az otthoni takarításhoz is teljes mértékben megfelel. A Super 10 könnyebbé teszi a háztartási munkákat, és egyben környezetbarát is.
Meg fognak lepődni, mennyire jól oldja a zsírt, a foltokat, milyen hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a cipőnyomokat és a csempét is nagyszerűen le lehet vele mosni. A termék erejét, töménységét önök dönthetik el, a szennyezettség mértékétől függően. Egy rendkívül hatékony termékről van szó, amelynek az ára használata …

Tovább olvasás
Booster folteltávolító és vízlágyító mosószeradalék
Tisztítószerek

Booster folteltávolító és vízlágyító mosószeradalék

Csökkenti a víz keménységét
Ha szeretné növelni a víz mosóerejét — főleg, ha kemény vizet használ — vagy ha egy extra adalékkal szeretné hatékonyabbá tenni a szokásos mosóporát a makacs foltok könnyebb eltávolításához, akkor a Booster lesz az Ön terméke. A Booster egy 100%-osan szerves tisztítószer, amely növeli minden fajta mosópor vagy folyékony mosószer hatóerejét. A mosószeradalékok növelik a mosószerek hatásfokát és csökkentik a kemény víz hatásait.
Miért kell mosószeradalék?
A mosószeradalékok azért kellenek, hogy növeljék a mosószerek hatásfokát és csökkentsék a kemény víz hatásait.
Miért jó a GNLD Booster?

Megszünteti a kemény víz káros …

Tovább olvasás
Super 100 ipari tisztítószer
Tisztítószerek

Super 100 ipari tisztítószer

GNLD Super 100 környezetbarát ipari tisztítószer koncentrátum
A Super 100 egy folyékony tisztítószer koncentrátum, amelyet kifejezetten nehéz, ipari jellegű tisztítási munkákra fejlesztettek ki, és főleg zsír vagy olaj eltávolítására alkalmas: ez a rendkívüli teljesítményű termék nem háztartási használatra készült.
Különböző arányokban oldható vízben a gazdaságos használat és a feladat nehézsége függvényében. 1:10 keverési arány a legáltalánosabb tisztítási feladatokra elegendő, de egyes esetekben akár nagyobb koncentráció is szükséges lehet, így akár 1:3 arány is alkalmazható.
A kiváló tisztítóhatást nem befolyásolja a víz keménysége.
Annak ellenére, hogy a 10-es pH érték igazán szokatlan egy ipari használatra …

Tovább olvasás