Gyakori kérdések és válaszok

Az American Journal of Clinical Nutrition hasábjain publikált tanulmány során Dr. Hooper és Dr. Carughi valóban 3 darab Carotenoid Complex kapszulát tesztelt,

Az AJCN oldalain, Dr. Hooper és Dr. Carughi által publikált tanulmány a Carotenoid Complex biodiszponibilitásának (hasznosításának) kimutatására szolgál, a kapszulában található carotenoidokat a szervezet bizonyítottan hasznosította és a vérkeringésbe juttatta. Figyelembe véve azt a tényt, hogy a kísérlet rövid ideig – négy hétig – zajlott, összesen 60 darab Carotenoid Complex alkalmaztak.
Az Amerikai Mezőgazdasági Minisztérium (USDA) által végzett kutatások során napi három kapszulát teszteltek. Az USDA azért döntött a Carotenoid Complex kapszulák vizsgálata mellett, mert olyan tiszta táplálékforrást keresett, amelyet felhasználhatnak kutatásaikhoz. A minisztérium által végzett kutatások eredményeképpen kiderült, hogy a …

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Mi a szerepe a Cruciferous Plusban található édesgyökérnek?

Az édesgyökér olyan összetevőket tartalmaz, amelyeket kalkonként ismerünk. Azt tapasztaltuk, hogy ezek a vegyületek megakadályozzák a tesztoszteron egyik, a prosztatadaganat fejlődéséért felelős melléktermékének szintézisét. A kalkonok az antioxidáns flavonoidok családjába tartoznak, ezért szervezetünk védekező mechanizmusának erősítésében játszanak fontos szerepet.

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Mi a különbség a jó és a rossz ösztrogén között?

Az ösztrogén mindkét fajtája megtalálható az emberi szervezetben. Kémiai összetételükben azonban jelentősen különböznek egymástól. Tanulmányok sorozata bizonyította, hogy a “rossz” ösztrogén néven ismert hormon nagyobb koncentrációban leginkább a női szervezetben van jelen. Ez felelős a mellrák kialakulásáért. Ezzel ellentétben, nincs közvetlen kapcsolat a “jó” ösztrogén és a mellrák kialakulásának kockázata között. A keresztes virágú növényekben található tápanyagok bizonyítottan gátolják a “rossz” ösztrogén okozta betegségek kialakulását.

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

A Super 10-et olyan személy is nyugodtan használhatja, aki különösen érzékeny a kémiai anyagokra?

A Super 10 a GNLD egyik leghatékonyabb tisztítószere, amely a legalacsonyabb allergiás hatást kiváltó formulával rendelkezik. A GNLD valóban csak ember- és környezetbarát alapanyagokat használ. A Super 10 egy megbízható készítmény, bátran használható bármilyen vízzel lemosható felületen.

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Azt hallottam, hogy a magas protein tartalmú diéták veseproblémákhoz vezethetnek. Szeretném elkezdeni a GR2 Control programot, de habozom, mert nekem úgy tűnik, hogy ez is hasonlít a magas proteintartalmú diétákra.

Annak ellenére, hogy a GR2 Control Meal Replacement Protein Shake sok proteint és kevés zsírt illetve szénhidrátot tartalmaz, a GR2 Control nem magas proteintartalmú testtömeg-csökkentő program. Sőt, tudományos kutatások során alakították ki úgy, hogy megfelelő egyensúlyban tartalmazzon proteint, zsírokat és szénhidrátokat a testtömeg-csökkentés érdekében. Garantáljuk, hogy a GR2 Control semmilyen negatív hatással nincs a vesére.

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

A halolaj növelheti az inzulinnal szembeni ellenállóképességet és növelheti a cukorbetegek vércukor-szintjét?

Annak ellenére, hogy ezzel kapcsolatban sok tanulmány készült, egyik sem bizonyította az olyan halolaj tartalmú étrend-kiegészítők, mint a GNLD Omega-3 negatív hatását a vércukor szintjének alakulására, ha az előírásoknak megfelelően szedjük.
Ellenkezőleg, mivel a cukorbetegség velejárója sok esetben valamilyen szív-és érrendszeri betegség, az omega-3 zsírsavak megfelelő szintjének biztosítása helyes táplálkozással vagy étrend-kiegészítők segítségével – esetükben még inkább indokolt.
A magas vércukorszint az érrendszer szöveteiben (a vénákat és artériákat is ideértve) gyulladást okozhat. Az omega-3 zsírsavak ettől is megóvhatják szívünket. Mindazonáltal a diabétesz komoly betegség. Minden egyes kúra kapcsán folyamatos szakorvosi felügyeletre van …

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Hogyan koffeinmentesítik a Flavonoid Complexben lévő teát? Figyelnem kell a benne lévő vegyi anyagokat?

Nem kell ezt figyelnie. A GNLD nem alkalmaz olyan eljárásokat, melyek során veszélyes vegyi anyagok megfertőzhetnék a nyersanyagot vagy a végterméket. A Flavonoid Complexben lévő teából víz segítségével távolítják el a koffeint, mely alatt a nem kívánt anyagok kiküszöbölődnek, a hasznosak pedig megmaradnak. Minden termékünk egy utólagos elemzésen is átesik azért, hogy biztosak legyünk tisztaságáról és Önök kiváló minőségű terméket kapjanak.

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Azt olvastam, hogy az Omega-3 lazacolaj kapszula hidegsajtolásos módszerrel történő előállítása csökkenti a hal jellegzetes ízét. Ugyanakkor azt is észrevettem, hogy néhány kapszulában buborékok képződtek: hogyan lehetséges ez? Minőségi problémáról van szó?

Amikor az Omega-3 kapszulákat lefagyasztják, az olaj térfogata csökken, ezért alakulhatnak ki buborékok. Ez normális folyamat minden típusú olaj esetében, ami zselatin kapszulában van.

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

A Cruciferous Plusban lévő édesgyökér emelheti-e a vérnyomást?

Tudunk az édesgyökér mennyiség és a vérnyomás közti összefüggésről. Annak ellenére, hogy a GNLD Cruciferous Plus édesgyökér kivonatot tartalmaz, a benne lévő glicirizin (az édesgyökér azon alkotóeleme, mely a vérnyomás emelkedéséért felelős) mennyiség olyan alacsony, hogy nem jelent kockázati tényezőt. Hogyha valaki magas vérnyomásban szenved és kezelés alatt áll, kérje ki kezelőorvosa véleményét, mielőtt édesgyökér tartalmú étrend-kiegészítőt kezd el szedni.

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Szeretném pontosan tudni, hogy a GNLD termékek közül melyek tartalmaznak D-vitamint és miért?

Az elmúlt években sokkal mélyebben tudatosult az emberekben, hogy táplálkozásuk kiegészítésével felvegyék a harcot a csontritkulás ellen, ezáltal újra felfedezték a D-vitamint.
A GNLD már hosszú évek óta tudja, hogy ez a vitamin kulcsszerepet játszik az egészségmegőrzésben és a betegség-megelőzésben. A D-vitamin az egyetlen kivételes fontosságú tápanyag, amit szervezetünk kétféle forrásból tud megszerezni: a táplálkozásból és a napfényből.
Ha egész nap szabad levegőn vagyunk, akkor szervezetünk valószínűleg elegendő D-vitamint tud szintetizálni a kalcium felszívódásának javításához. De ha kevés D-vitaminban gazdag élelmiszert fogyasztunk, és olyan helyen élünk, ahol csak ritkán adatik meg, hogy …

Tovább olvasás