Gyakori kérdések és válaszok

Olvastam, hogy a klimaxos nők körében magasabb a szív- és érrendszeri, valamint csontritkulásos megbetegedések aránya. Mit javasolnak?

A valóságban,  a nőknél a klimaxot követő időszakban megnövekszik a szív- és érrendszeri, valamint a csontritkulásos megbetegedések kialakulásának a kockázata, és ez aggodalomra ad okot.
Van azonban egy jó hírünk: azok a nők, akik bizonyos nyomelemekben gazdag táplálékot fogyasztanak, jelentős mértékben csökkentik a fent nevezett betegségek kialakulásának a kockázatát. Pontosabban, a csontritkulás megelőzése érdekében hasznos lehet adott mennyiségű kalcium beviteléről gondoskodni.
A GNLD Kal-Mag Plus D étrend-kiegészítője kifejezetten alkalmas és hasznos erre az esetre, hiszen nagy mértékben elősegíti a kalcium felszívódását a szervezetben.
A GNLD egyéb, a vérkeringés egészséges működését elősegítő termékeket is …

Tovább olvasás
Wheat Germ Oil with Vitamin E E-vitaminos búzacsíraolaj
Étrend kiegészítők Sejttáplálás

Wheat Germ Oil with Vitamin E E-vitaminos búzacsíraolaj

Az E-vitamin 75%-kal csökkenti a szívroham kockázatát!
Az E-vitamin nagyon fontos antioxidáns, amely védi a sejtmembránt és a vérzsírokat az oxidáció káros hatásaitól. Többek között a Cambridge-i Egyetem egy tanulmánya is bebizonyította, hogy az E-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő 75%-kal csökkenti a szívroham veszélyét.
A GNLD E-vitamin tartalmú búzacsíraolaj kapszulája búzacsírából származó tiszta olajat tartalmaz, gazdag, első osztályú E-vitamin forrás. Természetes eredetű tokoferolokat és tokotrienolokat tartalmaz, azok jótékony hatásaival együtt.
Wheat Germ Oil E-vitaminos búzacsíraolaj:

Teljes kiőrlésű búzából kivont, hidegen sajtolt búzacsíraolaj.
Az E-vitaminok széles skáláját tartalmazó étrendkiegészítő.
Kutatások bizonyították, hogy a természetes eredetű E-vitamin kétszer olyan hosszú …

Tovább olvasás
Egészségügyi problémák

Pattanásos bőr és kezelése

A pattanás a szőrtüszők gyulladása, amely leggyakrabban az arcon, mellkason, vállakon és a háton fordul elő.  Kiváltó oka lehet a hormonális egyensúly felbomlása, a túlzottan zsíros bőr vagy valamilyen baktériumos fertőzés.
Pattanás úgy keletkezik bőrünkön, hogy a szőrtüszők eltömítődnek (pl. megnövekedett faggyútermelés, elhalt bőrdarabok, túlburjánzott baktériumok által), s így a bőr pórusokon keresztül történő természetes tisztulása akadályba ütközik. Az eldugult tüszőkben könnyen túlszaporodnak a jelen lévő baktériumok, amely fertőzéshez és gyulladáshoz vezet.
A pattanások kialakulásának legfőbb oka a hormonális változásokban keresendő, elsősorban pubertás-korban, amikor a növekvő hormon-, leginkább az androgén-termelés miatt a …

Tovább olvasás