Egészségügyi problémák

A dohányzás, a mozgás és a rák kockázata

Két, nemrégiben közzétett tanulmány is rámutatott az életmód és a rákkockázat közötti összefüggésre, kimutatva, hogy a menopauza után lévő nőknél a dohányzás növeli az emlőtumor kockázatát, a mozgás viszont mindenkinél előnyös a bélrák megelőzése szempontjából.
A British Medical Journal című orvosi lapban közzétett tanulmány szerzői megállapították, hogy a dohányzó vagy egykori dohányos nőknél 16%-kal magasabb a mellrák kialakulásának kockázata azokhoz képest, akik sohasem dohányoztak. Azoknál a nőknél, akik jelentős mennyiségű másoktól származó cigarettafüstnek voltak kitéve, szintén emelkedett a daganat megjelenésének valószínűsége.
A tíz éven át tartó követéses vizsgálatba csaknem 80 ezer …

Tovább olvasás
Kal-Mag Plus D - Kalciumot, magnéziumot és D vitamin tartalmazó étrend-kiegészítő
Étrend kiegészítők Vitaminok

Kal-Mag Plus D kalcium, magnézium és D-vitamin tartalmú étrendkiegészítő

Erősítsék meg csontjaikat!
Számos tudományos kutatás bebizonyította már, hogy az elégtelen kalcium fogyasztás csontritkulást okozhat. A kalcium megerősíti a csontokat és a fogakat, csökkenti a magas vérnyomás veszélyét és segít megelőzni a rák bizonyos formáit. A magnézium fontos az izomszöveteknek, és a kalciummal együtt javítja a szív- és keringési rendszer állapotát. A kalcium és a magnézium egymással kombinálva megduplázza a szervezetre gyakorolt jótékony hatását, főleg, ha szerves eredetű.
Három Kal-Mag Plus D tablettában 3 mikrogramm D3-vitamin van, ami segíti a felszívódást és a kalcium jobb beépülését a csontokba.
Kal Mag Plus D: segítség …

Tovább olvasás
Flavonoid Complex
Antioxidánsok

Flavonoid Complex immunerősítő természetes flavonoid

A flavonoidok vízben oldódó antioxidánsok, melyek a természetben zöldségekben, gyümölcsökben, a teában és a borban fordulnak elő. Színes pigmentek, a kék, lila, a legcsillogóbb zöld árnyalatok valamint a legkülönfélébb, nem karotenoidot tartalmazó sárga, narancssárga és vörös színű zöldségek és gyümölcsök összetevői. A kutatások azt igazolják, hogy védelmet nyújtanak a rákos betegségekkel, bizonyos szív- és érrendszeri betegségekkel és néhány, az öregedéssel járó elváltozással szemben. A testnedvekben, többek között a vérben antioxidánsokként működnek. A GNLD Flavonoid Complexe növényi eredetű fitonutriensek széles skáláját tartalmazza, emellett zöld teából kivont katekint és szőlőből, áfonyából egyéb …

Tovább olvasás
Cruciferous Plus immunerősítő fitonutriens
Étrend kiegészítők

Cruciferous Plus immunerősítő fitonutriens

A keresztesvirágú zöldségek, vagyis a brokkoli, a karfiol és a kelbimbó családjába tartozók, sajátságos, semmilyen más élelmiszerben meg nem található fitonutrienseket tartalmaznak. Olyan tápanyagokról van szó, amelyek képesek csökkenteni egyes tumorok kialakulásának kockázatát, különösen a mell-, prosztata- és emésztőrendszeri- daganatokét. Az American Cancer Society napi egy adag keresztesvirágú zöldség fogyasztását javasolja, az átlagfogyasztás viszont ezzel szemben egy adag hetente. Minden Cruciferous Plus tabletta garantálja egy optimális adag különböző keresztesvirágú zöldségben található fitonutriens mennyiség bevitelét.
Miért a keresztesvirágúak?

Kutatások bebizonyították, hogy a nagymértékű keresztesvirágú-fogyasztás jelentősen csökkenti az egyes daganatos megbetegedések kialakulásának kockázatát.
A keresztesvirágúak …

Tovább olvasás