Étrend kiegészítők GNLD hírek Sejttáplálás

Pro Vitality + A 2013-as év új terméke

Pro Vitality +: táplálja, védje sejtjeit és hozza egyensúlyba szervezetét!
Teljes értékű napi étrend-kiegészítés praktikus kiszerelésben!
A világ vezető egészségügyi szervezetei egyetértenek abban, hogy az egészségmegőrzésben kulcsszerepe van a testmozgásnak és a tápanyagban gazdag, teljes őrlésű gabonában, zölds…égben, gyümölcsben és halban gazdag változatos étrendnek. Minden tápanyag csoportból a megfelelő mennyiség bevitele biztosítja a szervezet számára szükséges energiát és vitalitást. Néhány egyszerű étrendbeli és életviteli változtatással valamint a Pro Vitality+ fontos étrend-kiegészítőivel könnyen betarthatjuk az egészségpiramisban ajánlottakat és enyhíthetjük a modern
táplálkozás negatív velejáróit.
A Pro Vitality+ teljes értékű forrásból származó tápanyagok széles skáláját tartalmazza, energiát …

Tovább olvasás
Egészségügyi problémák Kapcsolódó cikkek

A halolaj javítja az agyműködést – egy újabb bizonyíték

A táplálékkiegészítőként használt halolaj az utóbbi időben igen népszerűvé vált, többnyire a szív-és érrendszeri betegségek megelőzése céljából, de szedték az Alzheimer-kór előrehaladásának lassítása végett is. Amerikai kutatók az Alzheimer-kór nemzetközi kongresszusán számoltak be az utóbbi területtel kapcsolatos biztató eredményekről.
Az amerikai ADNI tanulmány számos vizsgálóközpontban rendszeresen ellenőrzött idős emberekkel foglalkozik. A statisztikai elemzésben 819 idős ember adatait dolgozták fel, akiknek egy részénél semmiféle gondolkodásbeli zavar jeleit nem mutatták ki, másoknál már voltak bizonyos eltérések és a harmadik csoportba tartozók Alzheimer-kór tüneteit mutatták.
A megfigyelés három évig tartott és a résztvevőknél rendszeresen történt …

Tovább olvasás
Tudástár

A teljes omega-3 zsírsav család

A GNLD azóta dolgozik azon, hogy ismertté tegye az omega-3 zsírsavak fontosságát egészségünkre, fizikai és szellemi frissességünkre, amióta a  kutatók eszkimókon végzett tanulmányai felfedték, hogy pozitív összefüggés van az omega-3 zsírsavak fogyasztása és a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatának csökkentése között.
A legutóbbi kutatások bebizonyították annak fontosságát, hogy az omega-3 zsírsavak családjába tartozó mind a 8 komponenst fogyasszuk, azért, hogy ezen esszenciális tápanyagok szinergikus hatásaiból származó összes előnyt élvezhessük.
Melyek az omega-3 zsírsavak?

ALA – Alfa-linolénsav
SDA – Szteraidonsav
ETA(3) – Eikozatriénsav
ETA – Eikozatetraénsav
EPA – Eikozapentaénsav
HPA – Eneikozapentaénsav
DPA – Dokozapentaénsav
DHA – Dokozahexaénsav

A GNLD legmodernebb és …

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Az Omega-3 Salmon Oil Plus ugyanazoknak szól, mint a kereskedelmi forgalomban lévő termékek?

Mivel a molekuláris differenciálás lehetővé teszi, hogy csökkentsük a nemkívánatos molekulák jelenlétét, amelyek közül néhány az illatért vagy a jellegzetes ízért felelős, a legtöbb fogyasztónak kevesebb problémája lesz ezzel a típussal.

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Nem kellett volna a molekuláris differenciálás technológiáját alkalmazni már az eredeti Omega-3 Salmon Oil terméknél is?

A molekuláris differenciálás modern technológiáját arra használtuk, hogy kivonjunk meghatározott molekulákat a tonhalból, szardíniából és az ajókából. Azt a lazacolajat, amit az Omega-3 Salmon Oil Plus és az eredeti Omega-3 Salmon Oil tartalmaz, alacsony hőmérsékleten való feldolgozással nyertük ki, hogy garantáljuk a természetes lazacolaj teljességét.

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Miért használ a GNLD tonhalat is az Omega-3 Salmon Oil Plus termékben?

Minden hal különböző omega-3 zsírsav profillal rendelkezik. A tonhal más halakhoz viszonyítva magasabb mennyiségben tartalmaz DHA-t, illetve annak előfutárát. Szardíniát és ajókát is használtunk, azért, hogy optimalizáljuk az omega-3 zsírsav szintet.

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Hogyan tud az Omega-3 Salmon Oil Plus más termékekhez viszonyítva több omega-3 zsírsavat tartalmazni, noha kisebb kapszulában van?

Egy egyedülálló, különleges eljárásnak köszönhetően, ami “molekuláris differenciálás” néven vált ismertté, képesek vagyunk az omega-3 zsírsavakat kiválogatni a számunkra közömbös elemek közül.

Tovább olvasás
Tudástár

Az Omega 3 zsírsavak hiánya az étrendből

Elegendő omega-6 zsírsavat fogyasztani a fejlett országokban nem nehéz. Az omega-3 zsírsavak esetében ezt nem állíthatjuk: megfelelő mennyiségű halat fogyasztani (a legfontosabb omega-3 zsírsav) a legtöbb ember számára lehetetlennek tűnő feladat. A táplálkozási szakemberek heti két vagy három adag hal fogyasztását javasolják, ezzel szemben az emberek többsége csak hetente egyszer eszik halat!
A modern táplálkozás omega-3 zsírsavban szegény elemeket tartalmaz.
Elméletben a tudósok napi 800-1100 milligramm, amiből 3-400 mg DHA és EPA zsírsav fogyasztását javasolják, gyakorlatban az átlagfogyasztás alig éri el az 50 milligramm EPA és 80 DHA mennyiséget, ami a szükséges …

Tovább olvasás