Gyakori kérdések és válaszok

A halolaj növelheti az inzulinnal szembeni ellenállóképességet és növelheti a cukorbetegek vércukor-szintjét?

Annak ellenére, hogy ezzel kapcsolatban sok tanulmány készült, egyik sem bizonyította az olyan halolaj tartalmú étrend-kiegészítők, mint a GNLD Omega-3 negatív hatását a vércukor szintjének alakulására, ha az előírásoknak megfelelően szedjük.
Ellenkezőleg, mivel a cukorbetegség velejárója sok esetben valamilyen szív-és érrendszeri betegség, az omega-3 zsírsavak megfelelő szintjének biztosítása helyes táplálkozással vagy étrend-kiegészítők segítségével – esetükben még inkább indokolt.
A magas vércukorszint az érrendszer szöveteiben (a vénákat és artériákat is ideértve) gyulladást okozhat. Az omega-3 zsírsavak ettől is megóvhatják szívünket. Mindazonáltal a diabétesz komoly betegség. Minden egyes kúra kapcsán folyamatos szakorvosi felügyeletre van …

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Azt olvastam, hogy az Omega-3 lazacolaj kapszula hidegsajtolásos módszerrel történő előállítása csökkenti a hal jellegzetes ízét. Ugyanakkor azt is észrevettem, hogy néhány kapszulában buborékok képződtek: hogyan lehetséges ez? Minőségi problémáról van szó?

Amikor az Omega-3 kapszulákat lefagyasztják, az olaj térfogata csökken, ezért alakulhatnak ki buborékok. Ez normális folyamat minden típusú olaj esetében, ami zselatin kapszulában van.

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Az omega-3 zsírsavak a tüdő számára is fontosak?

Egy japán kutatás igazolta, hogy egy omega-3 zsírsavban gazdag étrend javíthat a krónikus obstruktív tüdőbetegségben szenvedő betegek állapotán. Ez egy jó hír azoknak, akik ebben a betegségben szenvednek, amit legtöbbször a dohányzással, valamint a világon legelterjedtebb 5 krónikus betegséggel hoznak összefüggésbe. Az omega-3 zsírsavak azért is nagyon fontosak,  mert gyulladáscsökkentő hatással is rendelkeznek. A légzőrendszer gyulladása, ahogy szervezetünk más szöveteiben és szerveiben is, betegségek kialakulásához vezethet.

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Igaz, hogy az omega-3 zsírsavaknak gyulladáscsökkentő hatása van, ami nagyon hasznos ízületi gyulladások esetén?

A nemzetközi tudományos közösség által végzett kutatások kimutatták az omega-3 halolaj tartalmú étrend-kiegészítők ízületekre gyakorolt gyulladáscsökkentő hatásait, növelik az ízületek teherbírását, és javítanak azon a merevségen, ami reggelente tipikusan jellemző az ízületi gyulladásban szenvedő embereknél. A GNLD Omega-3 Lazacolaj kapszulája a természetes omega-3 zsírsavak megfelelő mennyiségű bevitelét biztosítja, ezáltal segít hosszú távon megőrizni egészségüket, és napról napra jobban érzik majd magukat.

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Olvastam, hogy a klimaxos nők körében magasabb a szív- és érrendszeri, valamint csontritkulásos megbetegedések aránya. Mit javasolnak?

A valóságban,  a nőknél a klimaxot követő időszakban megnövekszik a szív- és érrendszeri, valamint a csontritkulásos megbetegedések kialakulásának a kockázata, és ez aggodalomra ad okot.
Van azonban egy jó hírünk: azok a nők, akik bizonyos nyomelemekben gazdag táplálékot fogyasztanak, jelentős mértékben csökkentik a fent nevezett betegségek kialakulásának a kockázatát. Pontosabban, a csontritkulás megelőzése érdekében hasznos lehet adott mennyiségű kalcium beviteléről gondoskodni.
A GNLD Kal-Mag Plus D étrend-kiegészítője kifejezetten alkalmas és hasznos erre az esetre, hiszen nagy mértékben elősegíti a kalcium felszívódását a szervezetben.
A GNLD egyéb, a vérkeringés egészséges működését elősegítő termékeket is …

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Úgy hallottam, hogy a hal higanyt is tartalmaz, ami veszélyes is lehet. Ha étrend-kiegészítőt szedek, ez a veszély megszűnik?

A hal tartalmazhat higany és egyéb mérgező anyagot, de egy minőségi étrend-kiegészítő segítségével ez kiküszöbölhető. A GNLD Omega-3 Salmon Oil nevű terméke kizárólag csak a hal húsából készül, vagyis az emészthető részéből. Ez nagy mértékben kizárja a mérgezés lehetőségét, mert ez a rész nem tartalmaz gyomirtókat, nehéz fémeket, rovarirtókat, amik általában a halbelsőségekben halmozódnak fel.

Tovább olvasás