Takarítási, tisztítási kihívások

Ragyogjon minden – erőfeszítés és kompromisszumok nélkül

Ma már annyi mindent kell egy lakásban tisztítani, hogy több típusú háztartási tisztítószerre van szükség. Emiatt túlzottan sokféle termék van a piacon. Az univerzális tisztítószerek, amelyek különféle feladatok ellátására alkalmasak, egyrészt optimális tisztítást tesznek lehetővé, másrészt időt és pénzt takarítunk meg velük.
A Super 10 egy olyan univerzális tisztítószer, amely a különböző, speciális tisztítószerek hatását egyesítve a legjobb hatást éri el.
1:3-as higításban 4 liter, fokozottan szennyezett területek tisztítására alkalmas tisztítószert kapunk, melyet motorok zsírtalanítására, autóalkatrészek, szerszámok, tűzhelyek és sütők, alumínium ajtók, ablakok, krómozott felületek és vérfoltok tisztítására, eltávolítására használhatunk.
1:10-es higításban 11 …

Tovább olvasás
Takarítási, tisztítási kihívások

Takarító vállalkozásoknak

Csak Budapesten közel száz, országosan pedig további ugyanennyi takarításra szakosodott vállalkozás van… s ezek csak azok, amelyek Internetes honlappal rendelkeznek – azaz mondhatjuk, hogy ezen a piacon meglehetősen kiélezett a verseny, s nem könnyű kitűnni a tömegből. Ezt persze Önök tudják a legjobban.
A komolyabb vállalkozások filozófiájában, minőségbiztosítási rendszereiben szerepel a környezetbarát takarító- és tisztítószerek használatának preferenciája, amely összhangban áll az Európai Unió környzetvédelmi törekvéseivel.
Az Ön szolgáltatásainak a minősége is részben azon múlik, hogy milyenek azok a tisztítószerek, amelyekkel dolgozik – s miért ne lenne elképzelhető, hogy a GNLD az Ön …

Tovább olvasás
Super 100 ipari tisztítószer
Tisztítószerek

Super 100 ipari tisztítószer

GNLD Super 100 környezetbarát ipari tisztítószer koncentrátum
A Super 100 egy folyékony tisztítószer koncentrátum, amelyet kifejezetten nehéz, ipari jellegű tisztítási munkákra fejlesztettek ki, és főleg zsír vagy olaj eltávolítására alkalmas: ez a rendkívüli teljesítményű termék nem háztartási használatra készült.
Különböző arányokban oldható vízben a gazdaságos használat és a feladat nehézsége függvényében. 1:10 keverési arány a legáltalánosabb tisztítási feladatokra elegendő, de egyes esetekben akár nagyobb koncentráció is szükséges lehet, így akár 1:3 arány is alkalmazható.
A kiváló tisztítóhatást nem befolyásolja a víz keménysége.
Annak ellenére, hogy a 10-es pH érték igazán szokatlan egy ipari használatra …

Tovább olvasás