Gyakori kérdések és válaszok

A Nutrishake termékben miért használ a GNLD izolált szójafehérjét, és miért nem teljesértékű szóját?

A szója kiváló fehérjeforrás. A GNLD izolált szójafehérjét használ a Nutrishake-ben és a GR2 Control program fehérjetartalmú étkezéshelyettesítő italporában is, mert ezek kiváló minőségű fehérjék. Az izolált szójafehérje egy másik nagy előnye, hogy a teljes értékű szójára jellemző elemeket tartalmazza koncentrált formában. A mi izolált szójafehérjénk ugyanolyan spektrumban tartalmaz izoflavinokat, mint a teljes értékű szója, de az izolált szójafehérjében megtalálható fehérjék és izoflavinok kevesebb zsírt és kalóriát tartalmaznak, mint ugyanolyan mennyiségű teljes értékű szója.

Tovább olvasás
NutriShake teljes értékű fehérjeital
Étrend kiegészítők

NutriShake teljes értékű fehérjeital

Az egész család számára ideális ízletes ital, a Nutrishake, minden étkezés alkalmával kiváló tápanyagokat biztosít. A sejtek optimális táplálásának fenntartására kifejlesztett Nutrishake minden egyes adagja a fehérjék, szénhidrátok és zsírok optimális bevitelét biztosítja együtt az emberi táplálkozás szempontjából rendkívül fontos 22 aminosavval.
Miért egy tápláló ital az energia pótlására?

A rendszertelen étkezés, a folyamatos gyorsbüfés megoldás vagy a kalóriaszegény táplálkozás szövetpusztuláshoz, ezáltal az erőnlét csökkenéséhez vezethet. A megfelelő mennyiségű fehérje és szénhidrát bevitele magas energiaszintet biztosít, és a vércukorszint-esés, illetve az annak következtében jelentkező főétkezések közti nassolás is megelőzhető.
Az átlagnál jóval magasabb …

Tovább olvasás
Tudástár

Sejttáplálás és energiával teli élet 3 lépésben

Annyira vagyunk egészségesek, amennyire sejtjeink azok
Testünk több ezer milliárdnyi építőelemből tevődik össze, ezek a sejtek. A sejtek mindegyike képes létfontosságú feladatokat ellátni, pl. a légzést, energiatermelést, mozgást, kiválasztást stb.
Az egészség annyira erős, amennyire építőelemei azok, mi is annyira vagyunk egészségesek (vagy betegek), amennyire sejtjeink azok.
A sejtek őrszemei: a sejthártyáink mindent ellenőriznek, ami sejtjeinken áthalad
Minden sejt olyan, mint egy miniatűr szervezet, és mint ilyen megfelelően kell táplálni, a salakanyagokat pedig ki kell belőle választani, hogy működése egészséges maradjon. Szerencsére minden sejtet egy hártya határol, amely megszűri a rajta áthaladó anyagokat. …

Tovább olvasás