Kal-Mag Plus D - Kalciumot, magnéziumot és D vitamin tartalmazó étrend-kiegészítő
Étrend kiegészítők Vitaminok

Kal-Mag Plus D kalcium, magnézium és D-vitamin tartalmú étrendkiegészítő

Erősítsék meg csontjaikat!
Számos tudományos kutatás bebizonyította már, hogy az elégtelen kalcium fogyasztás csontritkulást okozhat. A kalcium megerősíti a csontokat és a fogakat, csökkenti a magas vérnyomás veszélyét és segít megelőzni a rák bizonyos formáit. A magnézium fontos az izomszöveteknek, és a kalciummal együtt javítja a szív- és keringési rendszer állapotát. A kalcium és a magnézium egymással kombinálva megduplázza a szervezetre gyakorolt jótékony hatását, főleg, ha szerves eredetű.
Három Kal-Mag Plus D tablettában 3 mikrogramm D3-vitamin van, ami segíti a felszívódást és a kalcium jobb beépülését a csontokba.
Kal Mag Plus D: segítség …

Tovább olvasás
Egészségügyi problémák

Magas vérnyomás és kezelése

A magas vérnyomást Hypertensionak (Hypertension) nevezzük, függetlenül annak kiváltó okától. A kor előrehaladtával a növekszik a magas vérnyomás kialakulásának a kockázata. Amerikában a 20-74 éves korosztály egynegyede, míg 75 éves kor fölött a nők háromnegyede, a férfiak kétharmada érintett. A vérnyomást két érték mutatja: az ún. szisztolés nyomás, amely az artériákban mért legmagasabb nyomás a szívizom összehúzódásakor, illetve az ún. diasztolés nyomás, amely közvetlenül a szívizom összehúzódása előtti legalacsonyabb nyomás. Magas vérnyomásról 140/90-es érték fölött beszélünk.
Amikor a vérnyomásban változás következik be, a szervezet automatikusan igyekszik visszaterelni a normális …

Tovább olvasás
Omega-3 Salmon Oil: Omega 3 zsírsavakat tartalmazó étrendkiegészítő
Étrend kiegészítők

Omega-3 Salmon Oil: Omega 3 zsírsavakat tartalmazó étrendkiegészítő

Miért van az, hogy az eszkimók és azok a népek, akik többnyire halat fogyasztanak kevésbé szenvednek szívbetegségekben és a szívinfarktus sem elterjedt körükben?
Hogyan enyhíti a halolaj az ízületi gyulladást, a menstruációs fájdalmakat és a különböző eredetű gyulladásokat?
Miért nevezik a halat „az agy táplálékának” is?
 
A válasz az omega-3 típusú zsírsavakban van, a zsíros halakban, például a lazacban levő „jó zsírok”, melyek sok szövet és szerv, például a szív, a véredények, az agy, a szem, a bőr és az ízületek egészségét biztosítják. Az omega-3 típusú zsírsavak gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is bírnak. Ezért van …

Tovább olvasás
Garlic Allium Complex fokhagyma kapszula
Étrend kiegészítők

Garlic Allium Complex fokhagyma kapszula

Számos tudományos kutatás kapcsolatba hozta a fokhagymafélék fogyasztását – fokhagyma, vöröshagyma, póréhagyma, szőlőhagyma, stb. – bizonyos egészségügyi problémák kockázatának csökkenésével. A fokhagymaféléknek főként kénes összetevői a felelősek a kellemetlen illatért, de ezeknek köszönhetők a jótékony hatások is. A GNLD Garlic Allium Complex a táplálék-kiegészítők között kiemelkedő jelentőségű terméknek számít, teljes értékű tápanyagokból készült, standard mennyiségű allicint tartalmaz, amely a fokhagyma kénes összetevői közül a legfontosabb, nem is beszélve a fokhagymafélék egyéb jótékony hatásairól. A speciális „célzott beviteli technológia” biztosítja, hogy a bioaktív allicin elérje a bélrendszert, ahol felszívódik.
Miért a fokhagyma …

Tovább olvasás