Purifying Facial Scrub kíméletes hámtalanító arcradír minden bőrtípusra
Kozmetikumok

Purifying Facial Scrub kíméletes hámtalanító arcradír minden bőrtípusra

Fiatalodjon meg! A hámtalanítás a fiatal bőr megőrzésének döntő feltétele. A Nutriance Purifying Facial Scrub energiát ad a bőrnek, tisztítja és finomítja a bőrszövetet, eltávolítva a hidratálást akadályozó fakó és élettelen hámsejteket és a felszíni szennyeződéseket. Ez az egyedülálló formula nagyon finom őrölt dióhéjat és természetes gyógyfűkivonatokat tartalmaz. Használata után a bőr puha és sima tapintásúvá válik. Kíméletesen radírozza le arcbőrét heti egy – három alkalommal, hogy felfedje új ragyogását!

A kíméletes hámtalanító nagyon finom őrölt dióhéjjal és kókuszdió valamint bűbájdió kivonatból készült tisztító anyagokkal eltávolítja a fakó és élettelen sejtek …

Tovább olvasás
Moisturizing Hand & Body Lotion hidratáló kéz- és testápoló
Testápolók

Moisturizing Hand & Body Lotion hidratáló kéz- és testápoló

A nap, a szél, a szennyező anyagok, a detergensek, a piszok, a zsír, a víz, a klór és a hideg levegő folyamatos stresszként hatnak bőrünkre. A Nutriance Mousturizing Hand & Body Lotion klinikailag tesztelt hidratáló, amely bőrbarát anyagokkal itatja át a szomjazó sejteket. Bőre ismét hidratált, puha és sima lesz, mint fiatal éveiben. A tápláló aloe vera, a simító B5-provitamin (pantenol), és a nyugtató hatású kamilla ellátja bőrét bőséges és hosszantartó hidratálással, amely egész napját kellemessé teszi.

Ellensúlyozza a nap, a szél, a hideg és egyéb környezeti bántalmaikból adódó nedvességveszteséget, hidratáló …

Tovább olvasás
Mild Revitalizing Shampoo luxus sampon száraz, töredezett, festett hajra és érzékeny fejbőrre
Testápolók

Mild Revitalizing Shampoo luxus sampon száraz, töredezett, festett hajra és érzékeny fejbőrre

Mossa le a szennyeződéseket és nyerje vissza haja ragyogását a Nutriance luxus samponokkal! Válassza a Nutriance Rich Revitalizing Shampoo-t normál és zsíros hajra, vagy a Nutriance Mild Revitalizing Shampoo-t a száraz, töredezett, kezelt hajra vagy az érzékeny fejbőrre. A B3-vitamin, a B5-provitamin (pantenol), és válogatott növényi összetevők együttesen fejtik ki alapos tisztító hatásukat, táplálják és ragyogóvá, dússá és rugalmassá teszik a hajat. Haja és fejbőre tiszta lesz, és valósággal újjászületik minden alkalommal, amikor Ön ezeket a finom termékeket használja.

Kíméletesen hatékony szinergikus rendszerének köszönhetően alaposan tisztít, anélkül, hogy megfosztaná a hajat …

Tovább olvasás
Aloe Vera Plus: aloe vera tartalmú stresszoldó és vitalizáló ital
Étrend kiegészítők

Aloe Vera Plus: aloe vera tartalmú stresszoldó és vitalizáló ital

Aloe Vera: gazdag múltra visszatekintő természetes gyógymód
Kr. e. 1750-ből származó agyagtáblán őrizték meg az első feljegyzéseket az Aloe Veráról, gyomorbántalmak gyógyítására, székrekedés, álmatlanság, fejfájás, és még sok minden más kezelésére ajánlják. Ma, kb. 4000 évvel később, a belgyógyászati bántalmakat olyan vitalizáló italokkal kezelik, melyek Aloe Vera kivonatot tartalmaznak.
Aloe Vera Plus

Az egyetlen olyan GNLD laboratóriumban készült stresszoldó, melyet az idő is igazolt.
Tiszta vitalizáló ital! Kizárólag a legjobb minőségű, tápanyagokban gazdag aloe levelekből vonják ki.
Növényi kivonatokat tartalmazó különleges keverék, amely ginsenget (természetes energizáló), kamillát és természetes citromaromát tartalmaz, alapanyagainak köszönhetően tehát nyugtat …

Tovább olvasás