Gyakori kérdések és válaszok

Mit jelent a modern előállítási módszer (Célzott Előállítási Technológia) a GNLD-nél és miért különösen fontos ez a Garlic Allium Complex esetében?

A fokhagyma kulcs-alkotóeleme az allicin. Az allicin az allium (a fokhagyma természetes alkotórésze) és az alináz enzim közötti reakció eredménye. A gyomor emésztő funkciója miatt az allium a gyomorba jutva elbomlik, mielőtt még a bélbe érkezve átalakulhatna allicinné. A GNLD exkluzív, modern előállítási technológiájának köszönhetően a fokhagyma a gyomron való áthaladáskor nem omlik le, csak a bélbe érkezvén fejti ki hatását, ahol az alliin enzimreakció során átalakul allicinné.

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

A Garlic Allium Complex nem okoz rossz leheletet?

Egyáltalán nem, köszönhetően a célzott beviteli technológiának. A különleges bevonat optimalizálja a termék stabilitását és felszívódását, ezáltal biztosítva, hogy az aktív allicin a bélben fejtse ki hatását. Miután pont ez a kén tartalmú vegyület okozza a kellemetlen szagokat, a Garlic Allium Complex nem okoz sem rossz leheletet, sem pedig emésztési problémákat.

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Olvastam, hogy a klimaxos nők körében magasabb a szív- és érrendszeri, valamint csontritkulásos megbetegedések aránya. Mit javasolnak?

A valóságban,  a nőknél a klimaxot követő időszakban megnövekszik a szív- és érrendszeri, valamint a csontritkulásos megbetegedések kialakulásának a kockázata, és ez aggodalomra ad okot.
Van azonban egy jó hírünk: azok a nők, akik bizonyos nyomelemekben gazdag táplálékot fogyasztanak, jelentős mértékben csökkentik a fent nevezett betegségek kialakulásának a kockázatát. Pontosabban, a csontritkulás megelőzése érdekében hasznos lehet adott mennyiségű kalcium beviteléről gondoskodni.
A GNLD Kal-Mag Plus D étrend-kiegészítője kifejezetten alkalmas és hasznos erre az esetre, hiszen nagy mértékben elősegíti a kalcium felszívódását a szervezetben.
A GNLD egyéb, a vérkeringés egészséges működését elősegítő termékeket is …

Tovább olvasás
Egészségügyi problémák

Magas vérnyomás és kezelése

A magas vérnyomást Hypertensionak (Hypertension) nevezzük, függetlenül annak kiváltó okától. A kor előrehaladtával a növekszik a magas vérnyomás kialakulásának a kockázata. Amerikában a 20-74 éves korosztály egynegyede, míg 75 éves kor fölött a nők háromnegyede, a férfiak kétharmada érintett. A vérnyomást két érték mutatja: az ún. szisztolés nyomás, amely az artériákban mért legmagasabb nyomás a szívizom összehúzódásakor, illetve az ún. diasztolés nyomás, amely közvetlenül a szívizom összehúzódása előtti legalacsonyabb nyomás. Magas vérnyomásról 140/90-es érték fölött beszélünk.
Amikor a vérnyomásban változás következik be, a szervezet automatikusan igyekszik visszaterelni a normális …

Tovább olvasás
Garlic Allium Complex fokhagyma kapszula
Étrend kiegészítők

Garlic Allium Complex fokhagyma kapszula

Számos tudományos kutatás kapcsolatba hozta a fokhagymafélék fogyasztását – fokhagyma, vöröshagyma, póréhagyma, szőlőhagyma, stb. – bizonyos egészségügyi problémák kockázatának csökkenésével. A fokhagymaféléknek főként kénes összetevői a felelősek a kellemetlen illatért, de ezeknek köszönhetők a jótékony hatások is. A GNLD Garlic Allium Complex a táplálék-kiegészítők között kiemelkedő jelentőségű terméknek számít, teljes értékű tápanyagokból készült, standard mennyiségű allicint tartalmaz, amely a fokhagyma kénes összetevői közül a legfontosabb, nem is beszélve a fokhagymafélék egyéb jótékony hatásairól. A speciális „célzott beviteli technológia” biztosítja, hogy a bioaktív allicin elérje a bélrendszert, ahol felszívódik.
Miért a fokhagyma …

Tovább olvasás