Gyakori kérdések és válaszok

Hogyan koffeinmentesítik a Flavonoid Complexben lévő teát? Figyelnem kell a benne lévő vegyi anyagokat?

Nem kell ezt figyelnie. A GNLD nem alkalmaz olyan eljárásokat, melyek során veszélyes vegyi anyagok megfertőzhetnék a nyersanyagot vagy a végterméket. A Flavonoid Complexben lévő teából víz segítségével távolítják el a koffeint, mely alatt a nem kívánt anyagok kiküszöbölődnek, a hasznosak pedig megmaradnak. Minden termékünk egy utólagos elemzésen is átesik azért, hogy biztosak legyünk tisztaságáról és Önök kiváló minőségű terméket kapjanak.

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Rendszeresen szedem a Carotenoid Complex készítményt: miért lenne szükségem ezen felül a Cruciferous Plus és a Flavonoid Complex termékekre?

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható fitonutriensek három családja, amelyekről a tudósok megállapították, hogy egészségünk a a betegségmegelőzés szempontjából nagyon fontosak: a karotinoidok, a flavonoidok és a keresztesvirágúak.
Ezek az anyagok különböző funkciókat látnak el a szervezetünkben, és mindegyik speciális módon véd minket, kiegészítvén a másik kettőt.
Gyakorlatilag

a karotinoidok a vérzsírokat és a sejthártyát védik,
a flavonoidok a sejteken belüli és kívüli vizes részekért felelnek,
a keresztesvirágúakban található tápanyagok pedig az egész sejtet védik bizonyos rákkeltő anyagok hatásaitól.

Az ezen a területen végzett kutatások azt mutatják, hogy a népesség legnagyobb része táplálkozása során nem fogyaszt elegendő …

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Olvastam, hogy a klimaxos nők körében magasabb a szív- és érrendszeri, valamint csontritkulásos megbetegedések aránya. Mit javasolnak?

A valóságban,  a nőknél a klimaxot követő időszakban megnövekszik a szív- és érrendszeri, valamint a csontritkulásos megbetegedések kialakulásának a kockázata, és ez aggodalomra ad okot.
Van azonban egy jó hírünk: azok a nők, akik bizonyos nyomelemekben gazdag táplálékot fogyasztanak, jelentős mértékben csökkentik a fent nevezett betegségek kialakulásának a kockázatát. Pontosabban, a csontritkulás megelőzése érdekében hasznos lehet adott mennyiségű kalcium beviteléről gondoskodni.
A GNLD Kal-Mag Plus D étrend-kiegészítője kifejezetten alkalmas és hasznos erre az esetre, hiszen nagy mértékben elősegíti a kalcium felszívódását a szervezetben.
A GNLD egyéb, a vérkeringés egészséges működését elősegítő termékeket is …

Tovább olvasás
Tudástár

HPV (Human Papillomavirus)

Méhnyakrák és a HPV elleni küzdelem
A méhnyakrák világszerte a nőket fenyegető második leggyakoribb rosszindulatú daganat. A világon 550 ezer méhnyak- és egyéb rák kialakulásáért felelős, mely az összes daganatos megbetegedések 6,1%-a. Az epidemiológiai vizsgálatok kimutatták, hogy a méhnyakrákok és az egyéb genitális karcinómák több mint 90%-a összefügg a humán papillomavírussal (HPV).
A HPV az egész világon megtalálható, és legalább 100 alfaja különböztethető meg, melynek egy része a bőrt, másik része a nyálkahártyát támadja meg. Ezek közül mintegy 60-féle törzs a nemi szervek tájékán, a …

Tovább olvasás
Flavonoid Complex
Antioxidánsok

Flavonoid Complex immunerősítő természetes flavonoid

A flavonoidok vízben oldódó antioxidánsok, melyek a természetben zöldségekben, gyümölcsökben, a teában és a borban fordulnak elő. Színes pigmentek, a kék, lila, a legcsillogóbb zöld árnyalatok valamint a legkülönfélébb, nem karotenoidot tartalmazó sárga, narancssárga és vörös színű zöldségek és gyümölcsök összetevői. A kutatások azt igazolják, hogy védelmet nyújtanak a rákos betegségekkel, bizonyos szív- és érrendszeri betegségekkel és néhány, az öregedéssel járó elváltozással szemben. A testnedvekben, többek között a vérben antioxidánsokként működnek. A GNLD Flavonoid Complexe növényi eredetű fitonutriensek széles skáláját tartalmazza, emellett zöld teából kivont katekint és szőlőből, áfonyából egyéb …

Tovább olvasás
Egészségügyi problémák

Ízületi gyulladás, köszvény és kezelése

A köszvény (Arthritis urica) gyakorlatilag a húgysav kristályainak lerakódása a végtagok ízületeiben és szöveteiben. E lerakódás az ízületek közelében lévő csontok és az ízületi porcok elváltozásához vezet. Az ízület környéke pirossá válik, nagyon meleg lesz és erősen megdagad – ezen túl a szokásos, gyulladásokkal együtt járó tünetek, azaz láz, magas fehérvérsejt szám és húgysav-értékek, ritkábban fejfájás is felléphet.
Az esetek 95 százalékában a vese-funkció zavara okozza a húgysav túltermelést. Egyik kiváltó oka lehet a cukorbetegség (diabetes mellitus), mivel hosszabb időszak alatti magas vércukorszint a véredényeket károsítja, s ezáltal a vesefunkciót károsan …

Tovább olvasás
Antioxidáns formula: Carotenoid, Flavonoid, Cruciferous
Antioxidánsok

3 + 2 + 1 Antioxidáns formula: 6 adagnyi immunerősítő minden nap!

25 féle zöldségből és gyümölcsből származó valamennyi fitonutriens… hogy formában legyünk!
Carotenoid Complex
Tartalmazza az összes karotint, amely megtalálható a sárgarépában, paprikában, paradicsomban, spenótban, sárgabarackban, eperben és őszibarackban.
Flavonoid Complex
Tartalmazza az összes természetes eredetű , fekete áfonyából, kelkáposztából, céklából, bodzából, vörös és fekete szőlőből, narancsból, citromból, grapefruitból és zöld teából kivont flavonoidokat.
Cruciferous Plus
Brokkoliból, retekből, káposztából, fekete és barna mustárból, zsázsából, narancsból, édesgyökérből és szójából származó kivonatokat tartalmaz, azok összes jótékony hatásával együtt.
6 adagnyi immunerősítő, minden nap!
A GNLD “mágikus formulája” biztosítja Önöknek, hogy szervezetükbe a maximális mennyiségu˝ természetes eredetű fitonutriens jusson be, hála a …

Tovább olvasás