Étrend kiegészítők GNLD hírek Sejttáplálás

Pro Vitality + A 2013-as év új terméke

Pro Vitality +: táplálja, védje sejtjeit és hozza egyensúlyba szervezetét!
Teljes értékű napi étrend-kiegészítés praktikus kiszerelésben!
A világ vezető egészségügyi szervezetei egyetértenek abban, hogy az egészségmegőrzésben kulcsszerepe van a testmozgásnak és a tápanyagban gazdag, teljes őrlésű gabonában, zölds…égben, gyümölcsben és halban gazdag változatos étrendnek. Minden tápanyag csoportból a megfelelő mennyiség bevitele biztosítja a szervezet számára szükséges energiát és vitalitást. Néhány egyszerű étrendbeli és életviteli változtatással valamint a Pro Vitality+ fontos étrend-kiegészítőivel könnyen betarthatjuk az egészségpiramisban ajánlottakat és enyhíthetjük a modern
táplálkozás negatív velejáróit.
A Pro Vitality+ teljes értékű forrásból származó tápanyagok széles skáláját tartalmazza, energiát …

Tovább olvasás
Egészségügyi problémák Kapcsolódó cikkek

Riasztó statisztikák a magyarok egészségi állapotáról

Az Európai Unióban arányaiban hazánkban halnak meg a legtöbben a daganatos betegségektől, az emésztőrendszerrel kapcsolatos gondokban és öngyilkosságokban a másodikok vagyunk – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett, az Eurostat 2010-es adatait tartalmazó, de hat napja frissített statisztikából.
A Napi.hu cikke alapján
Nem akarok riogatni, de attól tartok, nagy a baj. Ennyire rossz statisztikai számokkal még nem találkoztam.
“Magyarországon 100 ezer lakosra vetítve 243-an halnak meg daganatos betegségekben. Ez kiugróan a legmagasabb érték…”
“Sajnos hazánk akkor is az élmezőnybe tartozik, ha azt nézzük, hogy arányaiban hányan halnak meg emésztőrendszeri betegségekben.”
Keringési rendszer: “Bár …

Tovább olvasás
Egészségügyi problémák

Tanácsok pollenallergiásoknak

Most van a pollenallergia egyik fő szezonja. Nézze meg az alábbi képet és ha Ön is szenved a pollenallergiától, fontolja meg az alábbi tanácsokat:

GNLD termékek, amelyekkel szembe lehet szállni az allergiás tünetekkel:
Omaga 3 Salmon Oil Plus
Carotenoid Complex
C vitamin
 

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Az American Journal of Clinical Nutrition hasábjain publikált tanulmány során Dr. Hooper és Dr. Carughi valóban 3 darab Carotenoid Complex kapszulát tesztelt,

Az AJCN oldalain, Dr. Hooper és Dr. Carughi által publikált tanulmány a Carotenoid Complex biodiszponibilitásának (hasznosításának) kimutatására szolgál, a kapszulában található carotenoidokat a szervezet bizonyítottan hasznosította és a vérkeringésbe juttatta. Figyelembe véve azt a tényt, hogy a kísérlet rövid ideig – négy hétig – zajlott, összesen 60 darab Carotenoid Complex alkalmaztak.
Az Amerikai Mezőgazdasági Minisztérium (USDA) által végzett kutatások során napi három kapszulát teszteltek. Az USDA azért döntött a Carotenoid Complex kapszulák vizsgálata mellett, mert olyan tiszta táplálékforrást keresett, amelyet felhasználhatnak kutatásaikhoz. A minisztérium által végzett kutatások eredményeképpen kiderült, hogy a …

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Hogyan védenek a karotinoidok a fény káros hatásaitól?

A karotinoidok fényvédő hatása ma már széles körben ismert.
Tudjuk azonban, hogy a napsugarak rengeteg veszélyt rejtenek magukban, amelyektől óvakodnunk kell, télen és nyáron egyaránt, elsősorban a bőrünket megvédve.
A karotinoidok az UVA és IR sugarak elnyelésével védik a bőrt, meggátolva a sejthártya lipidjeinek oxidációját, és semlegesítve a szabadgyököket (az E- és C-vitaminokkal kölcsönhatásban), valamint erősítik a napfilterek aktivitását.
Megfelelő mennyiségű karotinoid bevitel segít megvédeni bőrünket a nap káros sugaraitól. És ne feledkezzünk el róla, hogy a nap nem csak nyáron süt! A GNLD Carotenoid Complex készítménye az egész család számára biztosítja a …

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Rendszeresen szedem a Carotenoid Complex készítményt: miért lenne szükségem ezen felül a Cruciferous Plus és a Flavonoid Complex termékekre?

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható fitonutriensek három családja, amelyekről a tudósok megállapították, hogy egészségünk a a betegségmegelőzés szempontjából nagyon fontosak: a karotinoidok, a flavonoidok és a keresztesvirágúak.
Ezek az anyagok különböző funkciókat látnak el a szervezetünkben, és mindegyik speciális módon véd minket, kiegészítvén a másik kettőt.
Gyakorlatilag

a karotinoidok a vérzsírokat és a sejthártyát védik,
a flavonoidok a sejteken belüli és kívüli vizes részekért felelnek,
a keresztesvirágúakban található tápanyagok pedig az egész sejtet védik bizonyos rákkeltő anyagok hatásaitól.

Az ezen a területen végzett kutatások azt mutatják, hogy a népesség legnagyobb része táplálkozása során nem fogyaszt elegendő …

Tovább olvasás
Tudástár

HPV (Human Papillomavirus)

Méhnyakrák és a HPV elleni küzdelem
A méhnyakrák világszerte a nőket fenyegető második leggyakoribb rosszindulatú daganat. A világon 550 ezer méhnyak- és egyéb rák kialakulásáért felelős, mely az összes daganatos megbetegedések 6,1%-a. Az epidemiológiai vizsgálatok kimutatták, hogy a méhnyakrákok és az egyéb genitális karcinómák több mint 90%-a összefügg a humán papillomavírussal (HPV).
A HPV az egész világon megtalálható, és legalább 100 alfaja különböztethető meg, melynek egy része a bőrt, másik része a nyálkahártyát támadja meg. Ezek közül mintegy 60-féle törzs a nemi szervek tájékán, a …

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Milyen színezőanyagokat tartalmaz a Carotenoid Complex?

A Carotenoid Complex színes zöldségekből és gyümölcsökből kivont karotinok exkluzív keverékét tartalmazza, melyek hozzájárulnak a kapszula jellegzetes színéhez. Ezenkívül az amerikai trópusokról származó örökzöld törpefenyőből származó karotinok a kapszula külső burkának természetes sötét színét adják.

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Vannak a Carotenoid Complexben szennyező anyagok?

Nem, szennyező anyagok egyik termékünkben sincsenek, beleértve a Carotenoid Complexet is.
Gyártóinktól minden szállítmánynál elvárjuk annak biztosítását, hogy termékeink mesterséges színező és szennyező anyagoktól mentesek legyenek, de nem csak ehhez ragaszkodunk!
Amikor megkapjuk a nyersanyagokat, mindegyiket szigorú ellenőrzésnek vetjük alá, hogy meggyőződjünk tisztaságukról. Az általunk alkalmazott vizsgálati követelmények megfelelnek az American Organization of Analytical Chemists (Analitikus Vegyészek Amerikai Szervezete) által előírtaknak, amit folyamatosan független laboratóriumok ellenőriznek, ugyanúgy, mint minden GNLD terméket, azért, hogy azok ne tartalmazzanak semmilyen szennyező anyagot.

Tovább olvasás
Egészségügyi problémák

Influenza, megfázás és kezelése

Az influenza egy vírus által okozott fertőző betegség. A kórokozók emlősöket (pl. ember, sertés, ló) és madarakat (pl. vadkacsa) képesek megfertőzni. A betegség az emberek között cseppfertőzéssel vagy közvetlen érintkezés (pl. váladékkal szennyezett kéz) útján terjed. Fő tünetei a hirtelen kezdődő láz, izomfájdalom, elesettség, később pedig száraz köhögés. Különösen időseknél, súlyos szövődmények léphetnek fel.
2009-ben egy új H1N1 vírus jelent meg, amely részben sertés (kis részben madár) és részben emberi A-vírusból származik. Szerkezetében különbözik az eddigi H1N1 vírusoktól. Az emberek nagy része – a 65 éven felüliek egy részének kivételével – …

Tovább olvasás