Egészségügyi problémák Kapcsolódó cikkek

Riasztó statisztikák a magyarok egészségi állapotáról

Az Európai Unióban arányaiban hazánkban halnak meg a legtöbben a daganatos betegségektől, az emésztőrendszerrel kapcsolatos gondokban és öngyilkosságokban a másodikok vagyunk – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett, az Eurostat 2010-es adatait tartalmazó, de hat napja frissített statisztikából.
A Napi.hu cikke alapján
Nem akarok riogatni, de attól tartok, nagy a baj. Ennyire rossz statisztikai számokkal még nem találkoztam.
“Magyarországon 100 ezer lakosra vetítve 243-an halnak meg daganatos betegségekben. Ez kiugróan a legmagasabb érték…”
“Sajnos hazánk akkor is az élmezőnybe tartozik, ha azt nézzük, hogy arányaiban hányan halnak meg emésztőrendszeri betegségekben.”
Keringési rendszer: “Bár …

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Aki cukorbeteg, az is fogyaszthat Aloe Vera Plus italt, tekintve, hogy fruktózt tartalmaz?

Igen. Mivel az Aloe Vera Plus fruktózzal van édesítve, a szaharóztól eltérően nem produkál glikémiás csúcsokat: ezért a cukorbetegek is gond nélkül fogyaszthatják. Mindazonáltal, mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy beszélje meg kezelőorvosával is: a cukorbetegség komoly dolog, amely az étkezésben is komoly feltételeket szab, minden embernél másként jelentkezik, a kor előrehaladtával rosszabodhat, ezért minden, étkezési szokásokban történő változtatást komolyan mérlegelni kell.

Tovább olvasás
Aloe Vera Plus: aloe vera tartalmú stresszoldó és vitalizáló ital
Étrend kiegészítők

Aloe Vera Plus: aloe vera tartalmú stresszoldó és vitalizáló ital

Aloe Vera: gazdag múltra visszatekintő természetes gyógymód
Kr. e. 1750-ből származó agyagtáblán őrizték meg az első feljegyzéseket az Aloe Veráról, gyomorbántalmak gyógyítására, székrekedés, álmatlanság, fejfájás, és még sok minden más kezelésére ajánlják. Ma, kb. 4000 évvel később, a belgyógyászati bántalmakat olyan vitalizáló italokkal kezelik, melyek Aloe Vera kivonatot tartalmaznak.
Aloe Vera Plus

Az egyetlen olyan GNLD laboratóriumban készült stresszoldó, melyet az idő is igazolt.
Tiszta vitalizáló ital! Kizárólag a legjobb minőségű, tápanyagokban gazdag aloe levelekből vonják ki.
Növényi kivonatokat tartalmazó különleges keverék, amely ginsenget (természetes energizáló), kamillát és természetes citromaromát tartalmaz, alapanyagainak köszönhetően tehát nyugtat …

Tovább olvasás
Tudástár

Ismeri az „EVÉS” és a „TÁPLÁLKOZÁS” közötti különbséget?

A táplálkozás 6 szakasza
Amikor a táplálkozás kifejezést halljuk, gyakran azt gondoljuk: egészséges  és teljes táplálékbevitelről van szó. A gyakorlatban azonban, a táplálkozás igazán csak abban az esetben valósul meg, amennyiben minden  egyes sejtünk megkapja a fontosabb tápanyagokat olyan egyszerû formában, hogy azokat képes legyen feldolgozni. Fontos, hogy a szervezetünkbe  juttatott  tápanyagokat a sejtek felvegyék, feldolgozzák és beépítsék, a végtermékek pedig távozzanak belőlük.
Jól jegyezzük meg a különbséget:  étkezés az, amit megeszünk,  míg táplálkozás  az, amit a sejtjeink és szöveteink  valójában megkapnak.
A GNLD Tudományoss Tanácsadó Testülete, a SAB, nagyon jól átlátja ezt …

Tovább olvasás