Gyakori kérdések és válaszok

Figyelembe véve azt a tényt, hogy a C-vitamin könnyen lebomlik, lehetséges, hogy a tabletták idővel veszítenek hatékonyságukból?

A GNLD nagy figyelmet fordít a termékek hatékonyságának biztosítására: ezért a tabletták úgy lettek kikísérletezve, hogy a benne található alkotóelemek könnyen felszívódhassanak az emberi szervezetben.
A GNLD C-vitamin alapú tablettái flavonoidot és egyéb összetevőket is tartalmaznak, ezzel biztosítva a megfelelő C-vitamin mennyiséget. Garanciát biztosít ezen felül a különösen fejlett technológia is, hiszen az alapanyagok, nyomelemek – amelyekből a GNLD termékek készülnek – nem károsodnak a gyártási folyamat során.
Egy olyan egyedi technológiáról van szó, amelynek segítségével a termék megőrzi a benne található alapanyagok hatékonyságát. A GNLD tehát garantálja az All-C és a …

Tovább olvasás
Gyakori kérdések és válaszok

Az All-C rágótablettát gyerekek is fogyaszthatják?

Természetesen!
A C-vitamin étrendkiegészítők igen fontos részét képezik táplálkozástudományi programunknak. A C-vitamin garantált antioxidáns, és a kötőszövetek fontos alkotóeleme. Hozzájárul az immunrendszer jobb működéséhez is.
A C-vitamin természetes narancs ízét sok gyerek szereti. Minden tabletta megfelel egy teljes narancs C-vitamin tartalmának. Gyakorlatilag az All-C a víz kivételével a narancs minden összetevőjét tartalmazza.

Tovább olvasás
All C: C vitamin
Antioxidánsok Étrend kiegészítők Vitaminok

All C C-vitamin étrendkiegészítő

A C-vitamin a szervezet rendelkezésére álló legfontosabb vízben oldódó antioxidánsa, erősíti az immunrendszert, elősegíti a sebek behegedését és általánosságban alapvető fontosságú a megfelelő egészségi állapot megőrzésében. Eltekintve a specifikus antioxidáns tulajdonságaitól, a C-vitamin fontos alkotóeleme a szervezet védőrendszerének, továbbá nélkülözhetetlen a legfontosabb zsírban oldódó antioxidáns, az E-vitamin helyreállításánál.
A C-vitamin hasznos a sejteket összetartó „cement”, a kollagén helyreállításában is, amely fontos szerepet játszik a bőr, a csontok, a véredények és az egyéb szövetek felépítésében.
A C-vitaminban gazdag étrend összefüggésben van a hosszabb élettartammal és csökkenti a daganatok kialakulását, az infarktus-fenyegetettséget, az ízületi …

Tovább olvasás
Egészségügyi problémák

Influenza, megfázás és kezelése

Az influenza egy vírus által okozott fertőző betegség. A kórokozók emlősöket (pl. ember, sertés, ló) és madarakat (pl. vadkacsa) képesek megfertőzni. A betegség az emberek között cseppfertőzéssel vagy közvetlen érintkezés (pl. váladékkal szennyezett kéz) útján terjed. Fő tünetei a hirtelen kezdődő láz, izomfájdalom, elesettség, később pedig száraz köhögés. Különösen időseknél, súlyos szövődmények léphetnek fel.
2009-ben egy új H1N1 vírus jelent meg, amely részben sertés (kis részben madár) és részben emberi A-vírusból származik. Szerkezetében különbözik az eddigi H1N1 vírusoktól. Az emberek nagy része – a 65 éven felüliek egy részének kivételével – …

Tovább olvasás
Egészségügyi problémák

Allergia és kezelése

Az allergia tulajdonképpen a szervezet túlzottan erős reakciója egy olyan anyagra, amely egyébként veszélytelen.
Az immunrendszer antitestek, a fehérvérsejtek, különböző fehérjék és más anyagok segítségével védi szervezetünket. Alapesetben semlegesíti a baktériumokat, vírusokat és parazitákat, azaz mindazon idegen anyagokat (antigéneket), melyek megtámadnak bennünket. Azonban,  érzékeny embereknél, az immunrendszer esetenként túlreagálja bizonyos anyagok (allergének) támadását. Az allergének fehérjék vagy olyan alacsony molekula-súlyú anyagok, amelyekre a szervezet védekező-mechanizmusa reagál.
Allergiás reakció akkor fordul elő, amikor egy allergén hozzáér a bőrhöz vagy bejut a szembe, illetve belélegezzük, megesszük vagy a véráramba jut. Allergia előfordulhat szezonálisan is, …

Tovább olvasás
Tudástár

Miért kell a C-vitamin?

Miért szükséges a C-vitamin?

Mert alapvető tápanyag. A C-vitamin fontos az általános jó közérzet biztosítására, továbbá kiemelkedő szerepet játszik a kötőszövetek, a véredények, az immunrendszer sejtjei, az ínyek, a fogak, a csontozat és az egyéb szövetek és szervek megfelelő állapotának fenntartásában.
Mert hatásos vízben oldódó antioxidáns. A C-vitamin segít a testnedvek védelmében és óvja a sejtek vízalapú részeit a szabadgyökök támadásaitól.

Miért jók a GNLD C-vitamint tartalmazó termékei?

Mert kiemelkedő hatékonyságú, kiváló minőségű C-vitamint és hozzákapcsolódó elemeket tartalmaznak. A felhasznált C-vitamin kizárólag citromból, narancsból és grapefruitból származik, ezért a szervezet tökéletesen fel tudja dolgozni.
Sustained …

Tovább olvasás